[耳機] 係耳機鋪做過,你問我答

466 回覆
27 Like 5 Dislike
咁都有負評
推唔推薦ue 俾 Logitech收購之後qc好似差咗
近排買左對新耳機,應該煲耐d先換線定直接換?

咩型號?

It03
最鐘意咩牌子?
btw, 隻grado gr8 如果壞左有冇得整

睇樣一定係jh/ak
壞咩位?點解你覺得壞?有怪聲?

未壞,不過香港冇代理,提早拎D料姐

其實好幾間都有耳機維修,不過價錢就睇你覺得值唔值
係大鋪定細鋪做
有咩最唔抵買

我都唔知叫大定細
只可以講係香港好多年仲未死果間

現金價其實係咪任個SALES開
推唔推薦ue 俾 Logitech收購之後qc好似差咗

大不如前
同埋im50條線斷咗 過埋保 應該買條平線定直接換新耳機好過
利申 budget得300左右

咩型號?

It03

Budget 夠其實可以換左線都煲
係大鋪定細鋪做
有咩最唔抵買

我都唔知叫大定細

9成係
點睇in ear sd2
1000-1500
新手求推介 bass+人聲

其實上得嚟連登嚟嚟去去都係果幾隻
我個人覺得im70再換線幾好j

換咩線
同埋im50條線斷咗 過埋保 應該買條平線定直接換新耳機好過
利申 budget得300左右

買新耳機要再煲
新線妹仔大過主人婆

咩型號?

It03

Budget 夠其實可以換左線都煲

唔該巴打,有無咩線推介?

想樂器聲清d同多d bass
係大鋪定細鋪做
有咩最唔抵買

我都唔知叫大定細

9成係

公司有冇規定D咩
點睇in ear sd2

無試過,唔敢講
UE Triple Fi 10 Pro翹耳仔條鐵線斷左有冇得配貴唔貴?

利申學野
1000-1500
新手求推介 bass+人聲

其實上得嚟連登嚟嚟去去都係果幾隻
我個人覺得im70再換線幾好j

換咩線

大路講一定咩單精銅
個人覺得鍍銀線就夠
係大鋪定細鋪做
有咩最唔抵買

我都唔知叫大定細

9成係

公司有冇規定D咩

多數三個價
底面現金
只要唔過底就得
UE Triple Fi 10 Pro翹耳仔條鐵線斷左有冇得配貴唔貴?

利申學野

無得就咁配
買過條線啦
ie 80 換線有咩推介?
用緊900s,中高頻都算我滿意,但想改善低頻,改模加圈是否一個選擇?
聽過其他耳機無咩feel。 筆直有限
淘過耳機未
淘仔有d線都幾靚下
rha t10 點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞