[耳機] 係耳機鋪做過,你問我答

466 回覆
27 Like 5 Dislike
隻ue900 兩邊都有少少接觸不良
我試過抆條線出黎,但係太實
用鉗都抆唔到
拎去耳機鋪有冇得搞?
隻ue900 兩邊都有少少接觸不良
我試過抆條線出黎,但係太實
用鉗都抆唔到
拎去耳機鋪有冇得搞?

其實google 下"耳機 維修" 已經好多地方
再唔係咪拎去保養
樓主,有冇遇過d 好麻煩既客?同埋你地賣player 係咪同耳機一樣食水唔算深?

我唔係樓主, 不過只係係呢個post 入面睇回覆都覺得煩
樓主,有冇遇過d 好麻煩既客?同埋你地賣player 係咪同耳機一樣食水唔算深?

過半都係,點睇xxx/筆值xxx求推薦

google 下其實係唔係咁難
一個耳機斷線要整幾錢
Apple個原裝耳機係咪真係咁垃圾?不論以前高登同而家連登既評價都差,但我同身邊朋友都覺得唔錯。

google 下其實係唔係咁難

依家根本變左耳機post

多左小學雞玩耳機

多人玩係好事
但多懶人玩唔係好事,而且都唔知佢地係唔係就咁得個嗡字, 剩係問你點睇
有冇wireless推介 <$600
$8000有咩罩耳推薦?
聽開䁔聲 想要啲可以雜食耳機 之前用開入耳heir audio 10.0覺得唔錯
同埋想問oppo wa1係咪好選擇?
係咁問點睇 自己去試下 再唔係爬下文 大把開箱文啦
你問完你會聽到咩聲咖咩?
樓主唔答
點睇 錫安劍耳機?
樓主唔答
點睇 錫安劍耳機?

#194咪答咗囉
3000左右有咩耳機推薦 聽開pop周杰倫supper moment個類 男聲多
535ltd點睇
樓主唔答
點睇 錫安劍耳機?

#194咪答咗囉

Sor 自膠⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞