[耳機] 係耳機鋪做過,你問我答

466 回覆
27 Like 5 Dislike
有無巴打有用cozoy takt 用6s聽歌買唔買得過
今日諗住去買點知無得試
巴打
你有冇接過order 要diy線材
之前追post 見到有唔同線材種類(單晶銅 銅銀 純銀
可唔可講下有冇咩唔同
4芯同8芯 咁又有咩唔同
耳機店又會唔會有現貨咁
雖然食水應該幾深
又係咪自己整會比較好
利申 新手要換線又唔太識整
SE215係唔係公廁

利申:用緊
點睇 b&o h3 anc
有冇中價嘅藍牙耳機推介 出街用唔係運動嗰啲

錫安劍
3000筆直係唔係SE-535 最好?
試埋campfire audio orion
sony 降噪耳機 MDR-1000Z 伏唔伏?

用緊,降噪真心勁,仲勁過Bose QC35
但如果想靚聲就買Momentum Wireless Over Ear
535轉846之後人聲後左
再換有咩介紹
535轉846之後人聲後左
再換有咩介紹

我535r本身想換846

一試完sd4即刻比錢,秒左846

不過人人聽感唔同,你可以試下
想問下買左碟既話轉邊隻格式入手機好?
我轉左做wav
用緊ue900s 聽X japan A7x 果啲
一百蚊既耳機有冇好介紹
華為主動降噪耳機人仔六舊 有啲心動
想知耳機嗰舊綿其實應該點清潔
好多耳屎痴住
sony 降噪耳機 MDR-1000Z 伏唔伏?

用緊,降噪真心勁,仲勁過Bose QC35
但如果想靚聲就買Momentum Wireless Over Ear

同意降噪真心勁
同埋功能不錯
se215 原線壞左
換邊條線好
聽人講換fiio rc-se1 都唔錯
可否介紹下
巴打 請問dearear-buoyant係藍牙耳機入面算唔算好 之前睇e zone話佢唔錯
買個player但貴過隻耳機是否不智?
定係升級耳機?

利申um pro 30
se215 原線壞左
換邊條線好
可否介紹下

唔好換依條
215聲唔厚 換埋銀線 低音變打鐵皮 高音上唔到 好難聽
試下hkhandmade果D線 推薦「亮」/「黑子」 同215都幾夾
有咩player可以用Spotify,apple music個d?仲有點睇澳洲audiofly耳機,好似幾抵玩
se215 原線壞左
換邊條線好
可否介紹下

唔好換依條
試下hkhandmade果D線 推薦「亮」/「黑子」 同215都幾夾

成千蚊買條線用落215度
不如買過隻
se215 原線壞左
換邊條線好
可否介紹下

唔好換依條

不如買過隻

215其實唔差
係白色原線 垃圾到仆街
不如買過隻

215其實唔差
係白色原線 垃圾到仆街

215換左線真係差好多

215升左上fw02
bass夠力
人聲又ok
有冇巴打有換埋線
Im70 又有咩線選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞