[耳機] 係耳機鋪做過,你問我答

466 回覆
27 Like 5 Dislike
得500筆直 岩岩壞左個Jabra rox wireless 換咩好 諗緊im50

Im50無得輸
但你最好去試左先,未必個個帶得到
得500筆直 岩岩壞左個Jabra rox wireless 換咩好 諗緊im50

Im50無得輸

咁如果想要全罩個種呢

Im50無得輸

咁如果想要全罩個種呢

唔明,即overhead headphone?
用緊846想轉tg334
有無咩評價

睇你用緊咩player,鐘唔鐘意846個聲?

仲用緊ipc+pha3
鐘意846用iphone直出都推得唔差
用左4年feel到佢想打柴
Tg334好多巴打都話正
未有時間親耳聽下 問定拎d意見
NiTRO SUPRA Cables抵唔抵挽?
用緊846想轉tg334
有無咩評價

睇你用緊咩player,鐘唔鐘意846個聲?

仲用緊ipc+pha3
鐘意846用iphone直出都推得唔差
用左4年feel到佢想打柴
Tg334好多巴打都話正
未有時間親耳聽下 問定拎d意見

334個低音個人覺得warm啲,有別其他動鐵,睇下啱唔啱你。
同價位我會試埋k3003,如果仲有的話
Jaybird bluebuds x3香港幾時有?
UE900 > UM Merlin > 之後升級換邊隻好?
Btw, 鍾意三頻平均 高分析力 聽多d細節
Budget below 20k
用緊陳年ie8基本上個聲我好滿意,但如果想加強樂器分析力再加人聲出啲應該換咩線好?
NiTRO SUPRA Cables抵唔抵挽?

挽你老母
Jaybird bluebuds x3香港幾時有?

唔清楚,無再做嚕我
用緊陳年ie8基本上個聲我好滿意,但如果想加強樂器分析力再加人聲出啲應該換咩線好?

換音源同player可能重好
36000 筆直
有冇耳機推介
UE900 > UM Merlin > 之後升級換邊隻好?
Btw, 鍾意三頻平均 高分析力 聽多d細節
Budget below 20k

未試聽過Merlin 聽人講唔錯
去聽下jh 啲耳機囉,但佢有陣味道未必個個啱
最主要都係睇你咩player

換音源同player可能重好

呢個真
賣線最好搵全行都知
36000 筆直
有冇耳機推介

貴唔等於好
Major 2 bluetooth 抵唔抵玩
聽jazz 為主
係大鋪定細鋪做
有咩最唔抵買
Major 2 bluetooth 抵唔抵玩
聽jazz 為主

唔好Bluetooth 啦好無
最鐘意咩牌子?
btw, 隻grado gr8 如果壞左有冇得整

睇樣一定係jh/ak
壞咩位?點解你覺得壞?有怪聲?
近排買左對新耳機,應該煲耐d先換線定直接換?
係大鋪定細鋪做
有咩最唔抵買

我都唔知叫大定細
只可以講係香港好多年仲未死果間
近排買左對新耳機,應該煲耐d先換線定直接換?

咩型號?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞