[耳機] 係耳機鋪做過,你問我答

466 回覆
27 Like 5 Dislike
我其實好鐘意apple in-ear, 好隔音又好聲, 但係勁易壞, 已經壞過4對, 我已經好小心入埋盒都照壞。
有冇類似咁隔音同好聲又有線控但cum 用好多既介紹?budget below 1K

好隔音 ,仲要好聲
我都唔知講乜好

聲應該可以 隔音就未必

隻野600蚊左右黎講,d聲算係咁,算係抵玩
入耳式隔音都唔會話好差,係條線易爛死證

所以我想搵代替品好耐, 但同價位又有線控真係好似得apple in-ear 呢個option

其實我都覺得apple耳機聲ok但隔音太差近排都想揾耳機換,不過我唔洗一定要線控
而家用緊ue4
點睇升級上1964a4或者a6
香港做要幾錢
主要都係想嘈果時把聲冇咁雜 聽pop多
而家用緊ue4
香港做要幾錢

A12
而家用緊ue4
香港做要幾錢

A12

利申 zeus-r
一換一保養係唔係每個月有quota
一換一保養係唔係每個月有quota

咩牌子個個月換
IM70用家想問下通常用到咩耳機先會轉PLAYER?

爬完文話IM70用手機都夠 不過無聊問下

IM03一定要Player
想問下earsonic velvet同campfire jupiter邊隻比較好?用a35推
想人聲同高頻比較好同分析力唔差既。
想問下earsonic velvet同campfire jupiter邊隻比較好?用a35推

absolutely jupiter
利申有過jupiter
Westone Bluetooth wireless wire掂唔掂?

新手想入坑
主要聽流行曲 有無咩入門推介
而家用緊ue4
香港做要幾錢

A12

哪有錢
你覺得cozoy rei 值唔值呢個價

用呢啲配mp3 320會唔會哂左
T20 升級有咩心水
Rha $4000頭個隻?
而家用緊ue4
香港做要幾錢

A12

哪有錢

A8都正呀

用咩聽320都係哂啦

利申有過jupiter

但木星用a35推唔推到?
如果唔得應該加個pha 2a定換ak70好?

用咩聽320都係哂啦

利申有過jupiter

但木星用a35推唔推到?
如果唔得應該加個pha 2a定換ak70好?

木星好易推

用咩聽320都係哂啦

torrent 唔係好難姐
215se換咩升級線好?
聽人講唔好用銀線
聽人講唔好用銀線

點解唔用銀線啊 好似有金耳推薦人換銀線話會好大提升
聽人講唔好用銀線

點解唔用銀線啊 好似有金耳推薦人換銀線話會好大提升

不如唔好換線 升級算啦
多唔多人玩玩下DAP 變到懶拎出街而走去用手機直推
追晒post
樓主冇答過im70換線問題
耳機新手隻im70條線斷左針 但唔知換咩線好 聽開廣東歌流行曲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞