[耳機] 係耳機鋪做過,你問我答

466 回覆
27 Like 5 Dislike
想睇耳機鋪既野就成班人黎問邊隻耳機好
自己都搵左個型號出黎啦就自己出去試啦

係囉 屌 自己去試啦
耳聽為實
其實啲代理食水係咪好深
同埋啲耳機利潤高唔高

代理
自己整果啲耳機就高

我指你地舖頭賺嘅利潤

還好,都係自家品牌最高利潤

咩牌
又有個問題,你地拎貨個價同代理官網貼出黎嘅價又差幾多%左右
代理又會唔會限你地唔比低於某個價
純粹八掛下,巴打唔方便答可以唔答

差幾多真係唔講得
多數唔會低過拎貨個價
如果唔係代理搵我地傾計

之前聽講貴野差價無咁大對比啲平野黎講
仲有線材
其實呢家野真係唔想講
不過大路小小講啦
低音>銅
中高>鍍銀
唔好再信啲咩純銀,無925都唔係純銀,咁嘅硬度點做線?
但唔同線夾唔同耳機出嚟嘅聲又唔同
最後建議你自己上淘寶淘落嚟自己整
話唔定你會係下一個靠線材起家嘅

如果真係要買線
有冇邊個牌子手工好啲?

另外銅鍍銀係三頻包哂?

求意見
平時用電話聽歌,想換im70/im50,洗唔洗買player?

換耳機
仲有線材
其實呢家野真係唔想講
不過大路小小講啦
低音>銅
中高>鍍銀

如果真係要買線
有冇邊個牌子手工好啲?

另外銅鍍銀係三頻包哂?

求意見

散線邊度買好?
淘寶我見得好少選擇,又唔知可唔可信
想睇耳機鋪既野就成班人黎問邊隻耳機好
自己都搵左個型號出黎啦就自己出去試啦

係囉 屌 自己去試啦
耳聽為實

公司會唔會迫你一定要sell某啲牌子

其實唔會
因為9成都係sell自家野先

咁勁你間舖頭出耳機

點解我淨係諗到一間

知就唔好講啦朋友

世界第一L字頭個間
平時用電話聽歌,想換im70/im50,洗唔洗買player?

換耳機

換電話
DP-CMX1
馬撚平時係咪都咁小氣
巴打點睇係試耳機d人,試完唔買會唔會暗中屌鬼

我就係啲咁嘅人,所以我每次都係試一隻耳機就算,費事用咁多時間試幾隻啲sales 黑口黑面
t20點睇
唔怪得樓主話因為有良心所以唔再做

我就係啲咁嘅人,所以我每次都係試一隻耳機就算,費事用咁多時間試幾隻啲sales 黑口黑面

厚住面皮去試幾次
試撚到岩先買

厚住面皮去試幾次
試撚到岩先買

試完去第二度買
仆街口多
仲有線材
其實呢家野真係唔想講
不過大路小小講啦
低音>銅
中高>鍍銀

如果真係要買線
有冇邊個牌子手工好啲?

另外銅鍍銀係三頻包哂?

求意見

散線邊度買好?

lm
想幫自己隻ue換過第條線

厚住面皮去試幾次
試撚到岩先買

試完去第二度買

唔會,地方多的是比人試。
最怕佢唔試之後返嚟屌鬼
仲有線材
其實呢家野真係唔想講
不過大路小小講啦
低音>銅
中高>鍍銀

如果真係要買線
有冇邊個牌子手工好啲?

另外銅鍍銀係三頻包哂?

求意見

散線邊度買好?

lm

8絞,銅,鍍銀
9up
Munitio點解收左皮?
樓主自爆

換耳機

換電話
DP-CMX1

月尾先出
睇勇士report先

厚住面皮去試幾次
試撚到岩先買

毒撚好怕事
仲有線材
其實呢家野真係唔想講
不過大路小小講啦
低音>銅
中高>鍍銀

如果真係要買線
有冇邊個牌子手工好啲?

另外銅鍍銀係三頻包哂?

求意見

散線邊度買好?

lm

8絞,銅,鍍銀
9up

有冇邊個牌子手工好啲
t20點睇

用緊 幾唔錯
如果一個新入坑嘅人 你會叫佢買耳機先定player先只可以二選一
我宜家唔知換耳機好定換player好 兩個一齊新買 宜家啲聲煲完同自己想要嘅唔同 唔知換咩好又冇咁多不直

巴打求俾意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞