[耳機] 係耳機鋪做過,你問我答

466 回覆
27 Like 5 Dislike
多唔多人玩玩下DAP 變到懶拎出街而走去用手機直推

手機唔夠位裝
im50 用家表示右耳條線好似想甩出黎咁 好驚會爛會壞 左耳又唔會
同埋戴得耐有時會痛痛地
係咪配返耳棉會好d?
sony 降噪耳機 MDR-1000Z 伏唔伏?

用緊,降噪真心勁,仲勁過Bose QC35
但如果想靚聲就買Momentum Wireless Over Ear

同意降噪真心勁
同埋功能不錯

個人覺得 akg nc60 靚聲啲
追晒post
樓主冇答過im70換線問題
耳機新手隻im70條線斷左針 但唔知換咩線好 聽開廣東歌流行曲

買番原廠啦
幾舊水耳機換線
要有咩經驗先可以係耳機鋪頭做
好唔好做
T20 升級有咩心水
Rha $4000頭個隻?

呢隻幾好聲 不過要好大力先推得起 如果係手機直推就唔洗考慮
w10買唔買得過 聽band野多 雜食
Se315同425分別大唔大?
正常價錢range 應該幾多?
Thx
多唔多人玩玩下DAP 變到懶拎出街而走去用手機直推

手機唔夠位裝

出街好似重裝出陣咁
電話耳機DAP仲有我個人需要既PAD
dap有無咩推薦 around3000
利申用開iPhone 原裝EarPods

去旅行見到平平地$400 左右買左隻LS50 但點解感覺中中地伏

定係因為我原本用緊個隻Apple 原裝EarPods 已經比我煲到好聲左?(當然我明唔會真係靚到不得了)我意思只係好過新開個陣

係咪要花返幾個月先會成材
最近買左ie80,點睇依隻耳機
千幾蚊內既電腦喇叭有咩好推薦(聽人聲多)唔知你識唔識
最近買左ie80,點睇依隻耳機

唔錯
巴打 銅鍍銀係唔係比較拆聲 我聽完覺得同本身條線差唔多, 但個bass好似行前左咁 同埋無咁清甜

定係用返全銅好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞