[耳機] 係耳機鋪做過,你問我答

466 回覆
27 Like 5 Dislike
Active noise cancellation 最平邊隻?
條shure 左邊有時冇乜聲 換條線會唔會解決到?
earsonic sem6 有咩升級綫推介

+1
男聲為主,人聲近
800蚊budget 有咩耳機推介
利申 新手
用緊846,想買部dap
有無介紹?
SE215係唔係公廁
用開fxa5 尚算雜食
本身無player 無換線

就諗住換rha t20i 貪佢低音重小小 又唔un耳
同戴得舒服

係咪好傻豬豬

T20i戴得一啲都唔舒服 買左唔夠一個月就狠心放棄佢之後買w30

不過換左tribble 個聲係唔錯
聽開sennheiser momentum inear 想更上一層樓應該換邊隻好?

(只用sennheiser)
im70想聽人聲應該換咩線
ie 80 換線有咩推介?

想聽咩聲多

男聲,應該係中低頻?
想暖得黎又出啲
行貨耳機食水深唔深?
Player好賺定耳機好賺?

行貨唔太
其實兩樣都唔太,維修同整cm先好賺

邊款或者邊個牌子最好賺
BEO H5 好唔好
SE 215 black 掂唔掂?
$3000-4000 budget 有咩正耳機?
情人節想買個headphone比女朋友 有無咩岩女仔 筆直1500

同埋想問邊度買比較抵
有d開到好貴

Westone啦 好戴
Right shop,lets go都相對平啲既
點睇846 使唔使換線?
用緊Westone 4r,平時就咁用iphone聽moov無損

加咗oppo ha-2層次多咗,但人聲薄咗好多

有冇人聲耳機推介?SE535得唔得?推唔推到846?
用緊 535紅
心郁想換線 同入返部player
筆直二千鬆啲 有咩推介 等我落到舖都知要聽邊隻
聽開pop 人聲為主
用緊 535紅
聽開pop 人聲為主

2000鬆d換晒兩樣?
nuforce be sport3係咪設計有問題? 之前買左隻, 換撚左我幾次

跑步黎講, 係咪最多人用plantronics backbeat?
聽開sennheiser momentum inear 想更上一層樓應該換邊隻好?

(只用sennheiser)

ie800
筆直$2500

想要分析力好少少, 聽開樂器 / 純音樂 / 古典 > 人聲, 有咩選揀?

頭戴同入耳都ok, 但冇用擴, 好似好少頭戴可以揀?
用緊 535紅
聽開pop 人聲為主

2000鬆d換晒兩樣?

每樣二千
線我真係唔知有咩好揀
見啲舖唔多有得試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞