[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(82)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
sp2000話出
果斷即刻出左手頭上部sp1000
我唔覺得隻amp會有咩大效果
我覺得可能會有好大效果(劣化)
聽得多 覺得部ak70ii 仲岩我自己口味
sp1000 已經比自己部 sp1000m打爆
今次sp2000分分鐘又出部m機
ak次次都鐘意出機自己打自己咁 古古怪怪
sp1000好快連隻amp又有套裝價
唔走 到時2手又大跌 次次ect都係咁
有機會轉會sony
同一部機update一次firmware都夠打死自己啦
國磚真係得墨菊最穩陣
但都2皮野
宜家寄望小墨菊
底噪係FIIO特色黎,當年買過部x5iii,底噪勁過手機
綠仙用手機聽好啱聽喎
利申:用家
same shit
其實1000m 機
係走便攜方向
盡量整細部機 方便你出街用
音質不及 sp1000

sp1000 sp2000
呢類又大又重
係for 音質至上 的人

所以其實係兩條line
唔同方向
俾唔同用家
都唔算自己打自己

我覺得 同一個model
慢慢出唔同色唔同物料 呢樣仆街D
你不如收皮啦 鬼唔知啊媽係女人? 講埋啲嘢成個弱智咁日日ak ak 煩唔撚煩啫?
( Show Blocked User - 三少 )
慘得過仲有大把人追住買
size有,聽感唔覺
就算差啲 分別都係好細
sp1000同m個分別細到呢 甚至m機個推力更大
其實依啲隨身機 真係唔岩整到咁重咁大部 我部sp1000 都好少拎出街
再加上ak個機海戰術
連旗艦機都鐘意自己打自己 真係搞唔掂wo
可能我脫毒了 真心覺得 ak 啲中低階機 反而仲有啲誠意
小弟其實幾唔鍾意底噪...
想靜靜地聽都唔得
因為依個世界真係好多水魚
香港黎講AK同ECT 實在太多打手 剩係D記已經同ECT同公司一定吹大AK
你不仿認真去聽曬ak咗多部機 對比下 每一部機個分別係細成點 甚至平機仲好過貴機 sr15對比se100就係最好嘅例子
imo a55>any ak
點解要仙女 至今試左邊幾款
脫毒好事嚟

佢今次又2000 又1000amp
其實唔係好知佢想點
到時聽下分別先
可以試下sony M9先
會比仙女貴d但係質素有一定保證
係iPhone推可能音量要大dd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞