[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(82)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
係架咩 我之前去換係好似買嘢咁 俾錢跟住佢出購買單架喎 同你俾1780買個程序差唔多 不過會喺你買耳機張單到蓋印做record 理論上應該用到coupon啵
我想配條dap data cable, 佢要我去cs counter, 之後提我話cs唔用得
我加錢換條金寶線排cs既
anyway, good luck
買6-7k應該好大分別下
過6k 肉痛
好奇想知點假法
之前試過乜?
多謝提醒
我買前問左職員咁樣得唔得
佢亦問埋主管
我仲以為好多人咁做,可能得諗埋呢啲縮數
坦白講,如果唔得我唔會係store 買

其實上網換現金券只係一個code
到時落store 出示
然後補差額就得
佢話唯一限制係今晚12 點後積分才生效
所以要過幾日去買線,無得即刻買
但我無所謂,到時順便攞埋贈送既皮套
講多句
而家好處係佢幫我搞埋登記保養
唔影響7日換機
唔使返去左填右填
部機而家有2年3個月保
想讚下大法service 好好
當然亦可能因為當時少人。。。
個人認為4-5k呢個價位兩頭唔到岸
或者你出去試下4-8k 既野 睇下點先
7k 內有咩推介
加多少少7k幾有M9
xelento, m9
條線要等到2046 呀...
不過恭喜你買左WM1A 同M9
好好Enjoy~
唔係WOR 個半月前先買咗條

BTW 巴打諗咗用咩線配just ear 未?
我呢啲咁穩陣
已留左條
而佢話前排就缺
而家大把金寶線等緊有緣人
Kimber Cable 嘛?
我上個月買機話會送一條.
佢仲未叫我拎!
原來都唔係上個月.
3月尾!

另之前買過條just ear 線 斬開黎睇得3芯改唔到4.4 估唔到原裝線咁垃圾
搭單想問問各位師兄
fender ten3 覺得如何 同埋佢e隻係咪無得cm
如預用手機聽多(有時駁電腦執歌)係咪加條耳擴就ok
因為唔想連住太多野出街

利申 本身用緊shure425 條線爛左 順手換埋機
又係果句 想背熟代理地址得閒探下佢地就買7ender啦
咁黑/金的力水同小黑真係唔係一個層次
控制力都好~
咁一分錢一分貨GE~
利申: 金磚同黑磚的分別我都唔太聽得出
追左好多post都睇到e句 但都好似係講舊果d model?
想知新e批個quality 點
同埋見到好多都推隻ten5 反而ten3就無咩post
呢句響今代依舊啱洗
btw計聲嘅話 ten 3 5兩隻我都聽唔落
又焗 bass又太重 唔好戴 聽到圈鐵分離
個個唔同嘅,耐聽係因為pro30好似水咁,咩都普普通通,但係綠仙我聽左年幾都仲好鐘意,所以冇話耐唔耐聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞