[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(82)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我會建議可以試下 acoustune 1551 我自己用緊 除左個耳機比較重身外 冇乜太大問題可以挑剔
希望岩你
CFA all sucks
想問下$3500樓下,有咩耳機推介?
用S10+推同用MOOV聽
暫時都係睇啱fiio fa7
聽下啲scorpions 既歌 反正都係分都分唔到 最緊要夠剌耳
我之前都係用215se 入坑跳左去e5000
不過難推 用手機推就算
如果巴打用開Dap Dac 不妨可以試下
就算帶成日都好舒服又輕
聲既話 每個人喜愛唔同 自己試一試先知
多謝各位巴打建議。我搵日去耳機鋪再試一試
新手入坑,無知一問
想買黑磚或sr15, 配m7/9或差不多價位如綠仙
功課就做左一輪,但完全未聽過dap 夾呢啲價位耳機既聲,諗住去sony 同星際試清楚組合

係咪可以自帶micro sd 入定啲hires 歌去試?同埋係咪有酒精個啲清潔入耳?就咁插入好似唔係好衛生
我諗巴打自備消毒酒精穩陣啲

係我潔癖?
即係大家習慣就咁插入?
我堅唔知,唔好介意
大陸線賣5 萬
billow, emily同donna都好多人買㗎
Up
聽咩
背熟代理地址
流行曲同Band
都係試吓玩1551cu,呢個價位嚟講算幾萬能,不過唔係人人鐘意佢個配帶感
新手想請教一下咁多位師兄
今日去買咗條銅鍍銀線,佢收我750,我衰衝動試落覺得唔差就買咗,無睇多幾間,其實條線值唔值個價
齋睇相好難答你,你試落啱聽咪算
一般都唔會幫你消毒架
無問題既 自己帶囉
Campfire全部都係垃圾來
有時舖頭都會幫手抹一抹嘅正常嘅
Btw黑磚+M9係一個幾唔錯嘅配搭
係可以自己插卡試 基本上大家都會咁做
多謝咁多位師兄解答
試完買左上黎報告
我仲停留係note9 +foobar2000 + flac + 藍牙聽歌,其實比起以前聽mp3 已經好左好多,但都想比較下dap +靚耳機係咪會進步好多,老實講皮幾野,又要帶多咁多野出街,我驚聽完會無乜感覺
而家新手愈嚟愈有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞