[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(82)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有錢就攻頂 唔洗洗冤枉錢
你應該儲夠錢上VE8
暫時 UE6 PRO夠我玩一段時間

之後再慢慢試其他
ten5我去試過
焗聲 bass over 有明顯嘅圈鐵分離 真係不了
btw 可以一試sony M9
唔肯定係咪你要嘅厚潤 但係我覺得人聲係唔錯
M9 人聲唔厚wor
所以咪話唔肯定係咪佢要嘅野
但係試下冇壞
可以既直接去德國旅行順便整埋啦
香港代理真係食水好深 我計過下條數 高階VE至少賺5千 係德國整本身已經平d 應該仲有得退稅
係最多要自己整耳模 同埋交運費

屈指一算 VE5既香港價 加少少都夠係德國整VE8 唔係話代理唔洗俾錢 但都真係劏得好勁

希望隻VE5出到黎真係令我服啦
T9ie
正常耳機都應該唔係玩換線
我果日因為有朋友果日去左試flicker ear 個 900 promotion帶埋我時挑起我條筋玩cm
900蚊有cm 玩係抵既 但我唔岩聽 冇理由花錢買耳機又唔用ga

之後就係果一星期 開始不斷試 直到試到一款叫 lime ear 時開始岩我 之前已發覺市面大約 5000左右既耳機先開始有種新體驗既感覺

Ue 我買完後 佢地會 save 晒我啲profile 3d scan 完後

如果個個耳道冇乜改變時 可以直接跟返我profile re order 咁我就可以到時想買返佢個brand 野時 睇下佢個價靚定hk retail 靚
手機推?
sabbat x12 pro如何?
campfire
bass同人聲都ok?
應該早已沒期待
唔怕,我用xz2校到15已經好夠聲
商業嘢 有師兄試過話啲聲好似俾個杯罩住左
要好聲,穩陣買player會好d
亦都有巴打講LG V機聲係手機黎講好d
之前用開shure 315
今日試咗Jomo Haka心思思
有無ching俾意見

利申 新手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞