[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(82)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
都唔明做乜成日有人問7ender同campfire
多人賣廣告掛
campfire 當裝飾嘅話係幾鮮色
易襯衫
但係要戴上隻耳去聽就真係不了
做咩唔比人??
敗左m9 好正
一個字 清甜
邊有唔俾人 只係唔明點解好多時第一次問都係呢兩隻垃圾牌子
廣告做得夠多嘛 多弱智同打手吹奏呀嘛 咪以為好囉 一戴上去聽 狗都唔撚屌 隻campfire io先好笑 demo一開出嚟已經偏聲 乜撚qc嚟 仲話paired individually ROFL
垃圾幾時都係垃圾 遲啲買會唔會變咗唔垃圾?
同campfire講QC 講起隻 IO真係好難聽 乜野都癡埋晒同一個layer我真係唔識聽 試左唔夠一隻歌已經頂唔順 同場新公廁同藍色果隻一樣都係痴撚線調音 所以我先問到底點解咁難聽都咁多人問呢個垃圾牌子
求4000推介
雜食型用家 乜撚都聽
原本諗住ten 2加條線
fender好似未聽過唔易壞
Why not sony M7
Sony IER-M7 線唔使換 原裝已經好好

Fender執咗佢啦
用緊 dps1 想換耳機。。 部dap 入門級。。換太貴耳樹係唔係無大作為?
唔關事 只不過你拎10000買player vs 耳機 通常嚟講買耳機得到嘅嘢會多啲 都係嗰句揀啱耳機先揀player 同埋貴嘅耳機唔一定要用player 用電話都冇問題 視乎需要
得閒出去試下先。 用緊3000蚊耳機 換隻 4 5千 心理關口好似無升過咁
分別唔大
啲人成日會話推唔到推唔到 不如掉轉講 一對iem連插電話都出唔到正常聲 有冇諗過係對耳機問題?
升唔升級同價錢無關 買對幾萬嘅耳機都可以係降級㗎
人耳都好大關係。 我都係木耳
話唔定試完你情願唔訂而家個隻,儲錢訂新野呢

我覺得咩"唔敢試"係最傻仔
ie800 人聲潤咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞