[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(82)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
自己試過鐘意就唔洗聽人講咁多
有巴打呢句 我聽日就忍唔住買
同埋我上泛音website睇 發現唔少款都比市價便七百至一千 有無巴打中過伏?
泛音就應該穩陣嘅
你所指嘅市價係邊到嚟
唔覺dma特別平
DMA 還好 我買開D Brand 產品價錢通常我見係跟建議零售價 冇乜話特價

星際果間 果到有位俾你坐係到慢慢試到你岩心水 而且人流多 唔怕得個老闆同你係到面對面老尷 可以坐係到試玩足全日

Anyway 我就係 放假兩日連續去左 坐足 3~4粒鐘試耳機 咁中左毒 落Order
轟炸機
奇奇怪怪咁唔識形容
自己去試下啦
咁會唔會好易跌岀黎?
星際泛音兩個後生仔幾好耐性 有肯介紹 唔錯
呢個係 有野唔明果陣請教佢地都冇乜西面 同我果次想講我要求時都好快搵到 三四款產品俾我試 同幾好傾
請問dac amp駁電腦除左USB仲有冇其他渠道
S/PDIF 光纖或同軸
焗聲會唔會係推唔開粒圈
M9有時間去試下先
部機連t60rp都推得郁
係7ender本身調音太柒
又難戴又脆皮 之前咪有巴打買返嚟一打開盒對嘢已經爛鳩咗 好似係2pin個位爆咗定唔知點
唔好話2-pin位 我見證過有人耳管爆殻
個佩戴感次次都搞到耳道開發咁 不了
之前用開um pro 30
壞左想換耳機 3000蚊內有咩好介紹
本身諗住換w40
儲多少少換二手綠仙,唔會後悔
利申:之前用pro30
pro30 本身已經係人聲前,冇bass
綠仙係又係咁,但係全方面都加強左
唔知campfire好唔好
但係我之前用慣pro30
試過好多耳機,都係揀仙女
pro30邊忽似andromeda呀
我覺得一句講哂, 一個耐聽, 一個刺耳
pro30仲要係monitor
無bass??? 你話佢bass濛就話啫

利申2017版pro 30用咗一年, 放咗半年
仙女真係你用埋我嗰份,真係好刺耳。不如用平均啲嘅耳機,之後eq推高高音壓低低音效果都一樣
剛買左m9,用黑磚4.4要90幾音量先夠係唔係正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞