一人一個喺Carousell遇過嘅痴線野

611 回覆
1694 Like 36 Dislike
賣一條褲 我一次都冇著 買番黎都200 咁諗住算啦唔想屋企多雜物 我用60蚊賣 有哂size 條友都話ok 約交收 佢要我拎去cwb公司樓下畀佢 我話要番工唔方便 之後我就佢話我最多lunch拎去cwb mtr 佢公司就真係唔知 之後交收前話可唔可以平10蚊 我話60蚊咋喎旺中都買唔到 佢話唔要喎 因為太細 dklm
香港好多痴線佬/婆嫁
係街度 搭地鐵 連登
一星期總會撞到一次
動漫展啲免排隊飛
同一個app啲人賣緊35一張,咁啱佢賣哂/就唔到地方
搵第二個人買
點知果幾條友走黎同我講150蚊一張300兩張
我理撚得佢,第二日就買左70蚊兩張影埋比佢地睇
捉佢地賣得出隔黎賣緊35蚊
唔洗錢拎既飛重夠膽賣百幾蚊
試過唔知賣乜尻,條傻仔話比兩張50$ starbuck coupon我,話平100$比佢,我話,我唔飲咖啡,佢話,我可以賣出去ga

我屌佢老母,真係好撚多on9仔
98億~
正宗乞衣
你影埋個樣畀佢睇 應該可以以毒攻毒
之前果度賣月餅卷
張卷賣180 ,之後有個人pm我話自己係單親媽媽
冇錢買月餅,但又想買盒月餅同小朋友過節。問我可唔可以當同情下佢40蚊賣張卷比佢喎
有次拎機場tax free 買番黎既野放出黎,完全無用過,連包裝都無拆

條女瘋狂講完價 ,收貨之後話我賣假野話要報海關喎
痴線我點知你退貨會唔會偷龍轉鳳,好彩呀姐我有keep單 send左張單出去之後佢就無聲出

屌你咁驚買到假野,不如去outlet買啦
我試過賣相機放2500,有個中學雞講價都算,佢話用名牌交換,我就問係咩啦,屌佢老母,居然係一個dougnut加anello背囊
叫佢自己賣走2個名牌先嚟買
我直接屌鳩人
傾幾句都知😂
去買二手alienware
pm 條友問點解放出黎
佢答:屌你有話比留你咩
之後del 咗個post
之前有單賣波衫賣肉, 條女幾正
有無巴打有back up
你咁問又真係on9左啲
呢間嘢都有賣假,唔知點解咁多好評,可能真假混賣,大家小心!
以前買落好多套裝lego set自己想齊人仔同部分機
其他就放
發現坡仔交易開都人品唔錯仲可以一齊傾下lego
盡量都唔好喺呢啲地方買護膚品化妝品
你話袋就話啫 假嘅都唔會有對人體有害
最多畀人發現咗柒啫
但護膚品分分鐘搽到爛面 出事亦冇人會負責
所以真係唔好慳嗰一百幾十
點解賣2手依個咁on9 既問題

等於人地問你,點解你買2手
網絡世界 唔好留情 小爆佢啦 咁9 ...最憎呢D人
好撚蠢佢唔出貨都仲得
支那大種乞兒
住荃灣叫我出觀塘,個日得閒就無所謂啦
臨出門口都有confirm多次
去到綠線開始聯絡唔到,都知出事
出到觀塘打極唔通比人blk左
一個鐘前仲話ok
你講聲唔要啦洗死咩Dllm
呢個世界好多 所以約交收 最好就自己 時間地點 起碼唔會蝕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞