一人一個喺Carousell遇過嘅痴線野

611 回覆
1694 Like 36 Dislike
條友個名黎㗎on9
但都係不改你係戇鳩嘅事實
有過往回覆我就要關心埋,你真係以為自己係天皇老祖
試過放個card holder上去賣
全新係舖頭賣緊800
用過一排就開450
條友message話200
我話全新賣緊800
你有心買就400比你
條友話返我
二手車落地冇一半啦
唔平一半點叫2手
我話你知唔知個一半係稅黎
之後我block左

睇返張相條友應該係揸車搵食
買家男人黎 都唔知佢做乜撚
Gay
我都遇到呢條友
我遇過好幾個 懷疑係同一個人cls
之前抽獎抽到個long champ 開350蚊 俾人講價講到200蚊都覺得算啦都係諗住抽獎得返黎算架啦

就好曬時間地點 交收後我約左朋友 咁就同佢聲唔好遲到呀咁啦 好有禮貌既

然後約好5點交收 我4點半到左等佢 條仆街1658同我講唔要
我即使屌佢老母

你真係唔想要 前一晚同我講我又無乜野喎
你交收前2分鐘講 真係食撚左屎
仲要著之前自行清洗...
放個全新名牌袋原價6900 我已經半價放 佢重好意思話800 fast trade

大家認住呢個人啊!賤人黎架!
我已經好就佢,話自己係酒吧打工,一時翻凌晨,一時翻早,咪就埋佢時間囉之前約好左係旺角等,我足足等左成個鐘都唔黎!又唔覆機
係我就點都要就返我,佢唔肯嘅罷就寧願唔賺
投訴佢啦
寬頻咩
大家都遇好多變態佬
相對壓價7成實在太碎料
買我件衫 出到黎13歲都唔知有無 但紋哂身
第二日wtsapp 我話 我覺得件衫真係好型!
我無覆佢
格咗一個月再wtsapp 我話
我等錢洗 你可唔可以俾翻啲錢我
我俾翻件衫你 到我月尾出糧再買翻

我屌你老母
笑死
以後交收當日朝早/前一晚善意提一提買家交收
咁都俾佢諗到仲要講得出
賣手袋,50元都要講價
出到來仲嫌舊,話免費得唔得
賣珍藏小說 佢話想買直接問我點俾錢
我答左佢之後就已讀我 咁岩有其他人都想要
我就勁好禮貌同佢講我hold兩日時間俾佢入數啊因為有其他人想要
然後佢就秒回我話我無禮貌 所以唔要喇

唔要咪唔要囉咁好聲氣都插我一句無禮貌
啲eq低到睇佢個profile似係過40既女人黎 都咁低能
如果我係你就照收貨,
跟住同佢講退貨寄返比佢,話自己比運費叫佢收到先退錢比你,
以呢啲人嘅仆街性格,一定諗住收到退貨唔比返錢你,
然後你寄返個盒,加舊磚頭比佢,仲要運費到付......

一諗起佢拆盒果下
賣裙 而家高左著唔到 個賣家死都要我著去交收 仲話雙倍買 諗翻都變態⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞