一人一個喺Carousell遇過嘅痴線野

611 回覆
1694 Like 36 Dislike
之前想買隻公仔 係印花換個啲公仔黎嘅
條友話淨係可以係竹園交收 仲要佢指定嘅時間
問佢地鐵站交收得唔得 佢話唔經地鐵話
問佢拎電話再約時間得唔得 佢比email我 叫我email佢約
之後又唔比人揀時間 得佢指定嘅時間同地點
最後嬲嬲地無買到
壓價撚:我post 件野賣$100,壓到得返一半$50,仲要就你時間地點交收,你想出$50 買到就唔該唔好搵我,搵第二條友交收啦死仆街

飛機撚:講好價錢、交收時間地點,最後唔出現,我hold件貨hold到交收,中間有人pm我我都要拒絕其他人,你早D講一句話唔要咪得囉,痴撚線
最尾真係估唔到,痴撚線
約交收,差唔多夠鐘話唔識路,一路教佢,交收完又問我點返屋企,學生妹黎
我個個正d
高價賣1100 俾佢

交收個陣睇都無睇就俾錢走

返到屋企話我部機殘,要退錢
掉咗算啦 賣乜鬼
想你帶佢返屋企
有得揀一定唔會面交,除非大件到係bb車果啲
太多閪人
好多人用呢啲做籍口
我賣綁頭髮象筋 有一堆 係條友買得一條
之前賣過幾次 人地一買買十條
已經好小心
罰抄 啦啦啦啦啦
Carousell 部分買家真係on99
遇過好多個人出價出到勁西,要我平一半
每次拒絕完就乜都唔再講,同佢地講等於浪費時間

仲試過有條友交收唔出現
好彩我只係經開果度,好果係專登去交收我會嬲到爆,自此之後睇對方評價先傾交收
Carousell 部分買家真係on99
遇過好多個人出價出到勁西,要我平一半
每次拒絕完就乜都唔再講,同佢地講等於浪費時間

仲試過有條友交收唔出現
好彩我只係經開果度,果係專登去交收我會嬲到爆,自此之後睇對方評價先傾交收

why
lm
幾年前抽獎抽到手錶 一直無乜帶過
原價1500 放500
然後有條友一句就講 200 I buy
大割價的人 dcfever 更多

基本上割一半的人 回應都慳返 跟本無心買
第一句
求教學
我都有試過喇 賣個visvim 袋出到黎先話個扣花左啲 個一點仔係到即場講價 我叫佢比返個袋我又死唔放 有錢就買全新喇死窮鬼 另外個個引係度好晒size 重要就佢去面水圍交收 出到黎又要試上身咁點解唔去專門店買呢 跟手話唔岩佢身 最後當場屌爆佢
呢啲撚樣真係要約佢出黎 再放佢飛機 等佢自己等返357個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞