一人一個喺Carousell遇過嘅痴線野

611 回覆
1694 Like 36 Dislike
舉報左2次,淨係得呢句野,佢個carousell account仲健在
樂觀啲睇話唔定賣假野比人踩爆咗所以唔要個ac呢
到付唔係佢比運費咩

賣襪比人問可唔可以用腳玩佢JJ 有錢收
Gay
絲囉
我放overcook dlc code都有個比完錢入完code同我講無隻game
頂係咪同一個人黎
弱智仔 人地講完你又講 死跟尾狗 你老母生隻眼比你做咩 自己隊撚盲佢啦 而家扮肥絲大隻好有型呀 第一個講 我都同佢講唔小心改正完你又講 縮返入你老母個臭閪啦
弱智仔 人地講完你又講 扮肥絲好叻? 做跟尾狗好型? 定執人口水尾令你好有成功感呀? 人地第一個講我都客客氣氣改正返 你算係咩呀傻閪 縮返入你老母個閪啦 無人識你呀
個人仲要同過我女朋友交易
係咪以為redeem完code有fifa玩
幾年前試過買手機殻,
賣家話平郵要加10蚊
我問點解10蚊咁多
.
.
.
佢話因爲佢要坐巴士去寄信
你都戇鳩鳩係咪要睇曬全世界回覆先屌得你,好似你咁得閒時時刻刻捕住個網上世界咩
買二手PS4太鼓game,約好中午lunch time 鑽石山交收
佢同我講出到黎無帶入邊隻碟,漏左係部機度,話返去拎返隻碟再出黎搵我,再call我
轉頭話叫我去大埔交收,痴線你無帶碟你既疏忽黎做乜要我跟你返大埔?最後whatsapp block 9 me
唔啦我講到明
Cap埋有咩content
唔係旋轉拍賣,好耐之前用yahoo拍賣放部ipod touch俾個中學生

放完都冇乜野,過咗幾日條友msn我,話我做咗傻仔放平咗俾佢,佢話佢轉個手放咗俾人賺咗兩百蚊。我心諗都戇鳩鳩
人地正評隔離有過往回覆 同埋無人學你咁得閒日日係連登開post咩死毒撚 俾人屌完而家係咪鬆化好多 開心好多 唔講住 伯母又搵我屌佢啦
朋友交收
朋友搵到個賣家放書
咁朋友住美孚
賣家住屯門
大家未達成共識去邊到等之前
賣家講咗句
「其實你有心賣,都可以由屯門坐西鐵去美孚」
見到朋友將對話cap咗上網
我先知原來而家啲賣家咁串
講樓上個句之前有而一句「交收地方只有一個,所以咁平,內容已經寫得好清楚,或者你可以選擇郵寄」
起完底先知原來你日鳩日都咁得閒 好撚羨慕你可以痴住屋企日日開post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞