一人一個喺Carousell遇過嘅痴線野

611 回覆
1694 Like 36 Dislike
負評其實會點
佢地唔識開新ac咩
有floor plan架嘛
抵撚死啦買黃牛飛
我係一個接受現實既人
唔好懶清高啦
守法就叫懶清高
鼓勵犯法就叫接受現實
佢話而家無貨,但又答唔到幾時有
好心就下架啦
隔離台賣 Apple Watch 送奶
之前都遇過
應該係求其list啲野出黎join carousell啲campaign
咁都得
話時話我嗰次問咗賣家幾日,一句回覆都冇,到最後回一句話有貨會通知
屌你老味嘥我時間
我試過賣東海堂$50現金券,$39放。有人要求$100三張券
我係見有人賣個限量版野想要好耐
見佢新ac黎
嗰陣見佢個上線時間就停留在佢list件貨嗰日
我隔幾日問佢一次都冇睇
屌好撚煩
成撚日有啲人黎話人地賣幾錢幾錢係到壓你價
人地幾錢關我撚事咩
遇過一個痴線佬
第一句pm就係:聽日見!
問都冇問過我得唔得又唔講邊度交收
即block唔洗講嘢
我都唔要求你24小時開著個App,但唔係咁撚冇交帶㗎嘛
諗住同佢交收過就再幫襯,佢就喺我出價前一日最後上線,五日後先覆我,仲十問九唔應
不如你查下條法例先
咁樣顯得你無知
朋友最近發生的

最後朋友話$45包郵,佢又話SF到付,仲撚貴
有咩問題?你現金卷想套現套全額?
係,依家既人好興 hold住你唔應你一兩日先覆。更加試過有個傾啱價地點,六日唔回我,之後先覆"巳賣", 其實hold咗畀人都可以講一句
之前買左新電話或者iPad 都會放部舊機上去賣
次次都有啲收機佬壓價
仲有啲7頭話咩買俾佢老母平啲得唔得
咁孝順就買部新既俾佢啦
一係就話買俾個仔乜乜77
你買俾邊個關我叉事
我要做善事就捐左佢唔係擺上黎賣啦
仲試過有次賣件化妝品,有個男人係度pm我溝女
明明我賣野ac 張相無樣,所有貨我都係搵個白地黎影
總之係連個人既手呀、腳呀乜都唔會有既情況下黎溝女
想問佢係咪痴左線
叫佢出黎放佢飛機嘛
最後同佢講佢無講邊到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞