一人一個喺Carousell遇過嘅痴線野

611 回覆
1694 Like 36 Dislike
你唔賣俾佢係你錯
應該送俾佢先有品 人地講到咁慘
賣絕版衫 標700
條蛋散一開波就壓到我250
我話唔得
隔一個月又黎問我400ok? 我無理
隔兩個月又黎500ok? 我都係無理
佢直接出價500想我理佢 睬佢都有味on撚鳩鳩
block完又用另一個ac問我
咁我件衫隔左排 降左價賣緊550
佢又係黎壓我價先 問我500得唔得
我覺得d人不停壓價都唔係真心中意呢個牌子無心買
我話我放左比人約左交收 你後補啦
釣多佢幾日心思思再sold左件衫去
賣比呢d乞衣都唔撚識珍惜件衫架啦 屌佢都on99
呢d人真係痴撚線
攞綜援仲買lego呢d奢侈品
係fb post返d對話比grp友睇下條仆街有幾on9嘛
如果唔等錢洗 我會慢慢放

肯堅持 又值 一定有人買
講價大多一律不回 因為打字都浪費時間

仲有好多,賣800講價200
話屋企窮冇錢買玩具比個女
叫我免費送俾佢
賣MacBook 全新
條友問可唔可以免費送比佢
仲要瘋狂轟炸話自己好窮係學生 你賣唔出不如送比我
心諗我掉左落垃圾桶都唔會益你啲想不勞而獲既人
買完過埋數先搵唔到人,佢仲要成個profile delete埋
又係呢啲乞衣用埋差唔多藉口
有冇報警

未瀨嘢
郵寄佢俾錢嘅話有咩問題
垃圾仆街死啦
同你個死人名一鳩樣
有興趣! 賣左未
睇咗幾次
都睇唔明講緊咩
之前有部電腦唔要
想免費送比人 打左「$0」
之後出到來話真係唔洗錢?
我話係
之後佢話 咁一定係扼尻我 一定想搞到我隻usb中毒
之後我黎手掉撚左
買完枝野飲見撚到佢執返部電腦
有次係dcfever賣 唔知乜 入場卷 2/300蚊嘢
賣300個時有條友打黎話想要 傾左陣 話 ok啊 我睇下幾時方便交收話你知

過左成個星期 我見佢無搵我 就減價再賣 250咁啦

條撚樣又打黎 今次約交收地點(係延續返上次對話咁款)話叫個同事黎交收

出到去 我300比佢個同事 跟住佢打黎屌我 話做乜唔係250

屌佢老母 我地傾個陣個價就係300 你再打黎又無同我講你250收 係延續返上次既對話 你理撚我網上賣緊幾多姐?
乞衣到西咁

一路煩撚住 我話 得 我退比你 又話要我就返個交易地點
我屌柒佢 一係就我 一係我cut鳩你線 跟住死死下咁黎搵我退 又係叫同事黎 個同事都知柒 一副尷尬樣
冇錢買咩Lego
冇牌子係少款d 但咪又係咁玩
勁多變態佬
買鞋叫人著埋對鞋出黎交收
我話唔得啦又壓價又咁要求
之後話加錢咁做(冇理到
又有人問有冇賣著過既襪
要高跟鞋呀 近排著過既鞋
係咪真係咁多腳膠?
有無舉報?
普通賣對鞋幾百蚊 留左whatsapp電話
有條on9凌晨5點whatsapp我 正常呢個鐘數訓左
無覆佢 就即刻打電話黎 仲要留言屌9我無心賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞