一人一個喺Carousell遇過嘅痴線野

611 回覆
1694 Like 36 Dislike
照copy堆flirt女對話亂send?
好在我遇到2個 都係已約人地交易 會同我講聲先
你賣得嘢多 遇得多d放飛機既臭西 你都會
特別係d學生 講到一撚定要 求你hold比佢個d

依家我就算約實左一個人交收 都會繼續賣 有第個人要 照傾 約第2日交收 到第一個成功交易左 我先同第2個講 已經賣左 當然唔會即日先講咁賤

可能咁樣好撚仆街 但係保障買家同自己之間 我梗係選擇自己
打幾隻字講聲有另一個買家問先
對方唔覆再搵你好撚難咩
呢個世界太多人都好痴線
試過自己on9交收無睇清楚哂啲細節
返到屋企先返到有啲細位個賣家用blue tape痴返好先比我 陰人地面交立下眼睇唔到 仲要聲大夾惡
我會照覆 不過唔會講已經約實左第個交收
之前賣個袋 我話得返最後一個係display 咁我自己都主動話減價9折比佢 買家好爽快即pay寄順豐 之後我準備pack既時候 發現個袋有好大達野黃左我自己係接受唔到的 作為一個負責任既賣家 我同佢講 唔賣得 影相佢睇 話退返錢比你喇
點知佢話無問題 洗下就得 最後收左件貨佢真係無乜嘢
對我黎講真係好不可思議
大掃除

為咗買著過絲襪可以講到幾癲
拉你老母
我寧願你同我講約咗第個都好過已讀 無禮貌到
佢老母搞咁多嘢賺佢一蚊
試過出去交收
出去前打比個買家confirm地點
之後whatsapp佢通知佢我到左
佢無啦啦話好緊張呀佢第一次
我心諗 交收緊乜9張 又唔係賣毒品
交收完再whatsapp我又講多次好緊張呀
又話第一次比左我
係咪癲9左??
😂😂😂😂突破盲腸
因為你個名?
Ig咁多又唔買
Carousell啲正啲?
壓價或者要求人送既理由層出不窮
但全部都好假
1. 有個細路想收手部二手iphone 問可唔可以分期
2. 有個係咁放飛機 最後我叫佢到左影張相再搵我 完
係咪同一個

Carousell 遇到戇鳩仔 點玩好?
https://lih.kg/1063001
唔係
唔好低估on9仔嘅數量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞