一人一個喺Carousell遇過嘅痴線野

611 回覆
1694 Like 36 Dislike
見到post 自己個樣之後標$0.5
真係買個d唔會講咁多廢話
試過買野佢開幾錢就幾錢
但傾交收地點我唔岩
唔想為左幾百蚊野走入天水圍咁遠
所以最後沒買到
隔左幾日個賣家又pm我問唔面交佢sf寄得唔得,佢包郵
然後話自己中學生沒乜零用錢又驚我呃佢乜乜乜,要我過左數先
本身件貨350蚊但因為唔面交佢話要收我400
我當多左果50蚊做運費所以ok沒問題
結果佢最後運費到付
試過賣琴書
條友問長問短 又叫我平d 話買屋企小朋友用
咁都算 見佢一次買幾本 就平少少比佢
點知臨交收前佢叫我每本影幾頁比佢睇下
影完比佢之後佢又話唔要
Ps 本本書都好乾淨 9成新
有無屌柒佢同報警
仲要班人撳入去之後個價高過佢本身顯示
一係就本身低價 問完之後佢就改晒啲價錢要我俾高價
發覺好多都係要我入屯元天唔肯出市區交收
仲要佢地普遍都劈幾多價
直接印張相出黎用
小朋友夠用了
下次係咪要打下格仔
賣家放出黎但唔撚賣
條友已經改左勁多次交收時間,又話要月頭先交收話無錢,交收當日仲要遲左半個中,係咁話架bb車點點點,之後仲要求我比好評佢,然後我比佢鬧左一輪,嬲到我真係喊左出泥
笑撚左
條友係咪唔識用標點符號
一路話你又要你俾好評
有時都唔明咩心態,人地唔賣比你就質疑人,到最後我都350 賣左比其他 . 果陣幾想send返我同其他買家既對話比佢

反而同d 賓賓交收仲快,需然會講下價
我已經平左比佢
仲要等左佢半個中
打完卡咪冇用要退返俾你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞