一人一個喺Carousell遇過嘅痴線野

611 回覆
1694 Like 36 Dislike
賤賣電器,買錯左野試完機就拎返出去賣,賣個價已經近全新價一半,都可以講到2-3舊水收。
咁都因為好平既關係好多人問,傾好晒過幾個鐘就挑剔你然後壓價,一係死問爛問野跟住話唔要。

我成套野齊齊整整係晒到有單又可以試完先買,又成5折放,都可以勁多乞衣,所以我寫明只可以係我屋企附近mtr站交收,有幾條撚樣文盲壓價同改地方既,我照約左出黎跟住block電話wtapp食塵啦柒頭乞衣
叫佢仆街死 瞓左又唔交收得e樣個樣
咁都唔屌柒佢 柒頭皮
carousell 依加係咪無得睇上線時間 驚比啲on9中學生放飛機
賣顯示卡,有個小學雞要
火牛唔夠火數加冇6pins 插係咁煩我
即block
你係學生關我撚事
carousell好撚多痴線佬
見過有條友出post但唔賣野
追住留言d人黎屌
賣機問可唔可以分期
送個轉插比佢等佢boom
個買家問可唔可以唔使錢比佢
佢講好多唔同籍口叫我留俾佢
想睇所以冇blk 住
咁你咪將件貨剪開十二份
每個月俾一份佢
好多呢啲專業乞衣
俾人reject又冇損失
有幾個肯嘅已經fat fat
我賣一張二手公司枱 寫到明上門攞20$
跟住有人同我講出60蚊 港島交收
問題係我公司喺新蒲崗
$40搬運工
仲有一次有啲夾心板 諗住免費畀人
跟住佢要我 去九龍塘mtr交收
我心諗好啦 我同佢講畀返20蚊車費我
跟住畀佢block咗
最後冇理佢 賣咗畀一個住附近嘅人
張枱係L字型嗰啲工作枱 其實有人上嚟搬走 應該係我畀返錢佢
比1 分佢囉
賣舊鞋比人,
傾左幾個星期都未夾到交收時間地點,
到講好左話賣三百蚊,
點知交易前半個鐘先問二百五得唔得,咁我梗係不了。
咁佢先死死地氣話三百ok

出到黎交收先知原來係菲律賓工人(唔怪之得一定要星期日trade)
佢比左兩張一百,一張五百我後急急腳走。
最痴線係我叫番佢轉頭話佢比多左我
你噏乜鳩?
我之前放過架二手車都ok wow
之前賣啲唔值錢既野放20雞,條友要我就佢又問我係咪同一間大學宿舍直頭想我送上佢門口,最後係地鐵站試完明明啱到有突,但佢話太細啱細路問我可唔可以便多十蚊我呆撚咗然後係隔離垃圾桶大大力dum咗

死矮仔poly狗160都無仲話啱細路戴,我知你其實想要,跳落去垃圾桶增啦7頭
師兄有料 我都無諗到呢招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞