一人一個喺Carousell遇過嘅痴線野

611 回覆
1694 Like 36 Dislike
超像可動?
熱情d姐
通常壓價都係窮撚 又要買又要你平果幾十比佢 彩佢都廢事
以前買補習notes,然後同個賣家約好曬交收時間同地點
點知佢on9早到咗成粒鐘,仲要屌鳩翻我遲到
我覺得你仲痴線
我賣全新無着過既絲襪
試過有條麻甩佬問我
有無着過嘅
話着過我可以高價收
之後又問有無唔要嘅底底
話$500收一條二手底底
最後我block7咗佢
你痴線在自己都唔覺得自己痴線
呢啲閪人 最後賣左俾佢都有排煩 一定唔會賣
figure?
不如你cap埋本身原價幾多啦
cap啲唔cap啲然後話鳩人 真係唔知邊個無禮貌無家教
試過賣兩條褲 $40@1 (9成新)
影晒相俾條友 放埋把尺係條褲個pat pat位,大髀位度影俾佢睇
點知交收完佢話自己其中一條pat pat 位好鬆 唔啱着 要約返出嚟退款
我話所有賣咗嘅產品不設退換 加上我影晒相,度埋俾佢睇
跟住條友話我呃鳩佢 仲鬧我話當自己用咗$80買條褲
明明係佢自己屎忽細唔啱着
買之前又唔睇清楚

又冇禮貌 第一句就壓價
本身係預咗俾人講價 800蚊都賣
但見佢咁冇禮貌 仲要壓到咁低 就決定撚鳩佢
點知仲要20蚊20蚊咁講 爽爽快快800蚊我都賣啦
有時真係想再撩吓佢睇吓佢1000蚊買到未

之前一次過放啲唔要既玩具公仔
講明成set放唔拆散賣
重有人走黎同我講可唔可以拆散賣比佢
佢淨係想要其中幾隻
都算啦,我好聲好氣同佢講唔可以
分開幾次一來一回都哂好多時間
而且我已經係半價再低啲放

佢就走黎同我講咁樣冇人會同我買
你唔拆散一啲都唔吸引,我建議你拆散放好啲
如果唔係有啲買黎會多餘
等你消息咁樣

屌,明明係佢自己想要買其中幾隻先咁講
自私到關我鬼事咩,講到明唔得就唔得架啦
教我賣我又唔急賣,而且真係好平放,重好新
即刻唔理佢,過半個月到就有人同我買哂佢
第一次見到d 買家咁撚鳩屎,約左兩次,改左兩次時間,之後話去旅行唔得閒,改SF,因為速遞途中有差池,都包到好實好靚仔,送到俾佢過左一個星期話我知我件野係次貨,問佢有無爛又話無,咁即係點? LC 出件次貨出黎俾人買?
On 撚9, 我都影晒相你睇,又主動要你面交,就係防止呢d 人抽後算帳,點知都俾我預到,仲要當正自己係老闆,你睇佢要求退貨果啲語氣真係未見人已經估到係八婆格,咩等我返黎處理,我理9得佢就report 我,低能。

補充多句,本身開價都正常,百幾蚊,件貨仲已經平左俾佢,早知扔左佢唔撚賣
無撚錯,有人無禮貌仲要懶有道理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞