一人一個喺Carousell遇過嘅痴線野

611 回覆
1694 Like 36 Dislike
多過一個人賣$1000
完全唔值
之前賣個袋出去 有死MK仔話想要 又要求影曬相俾佢睇 咁我咪照影曬俾佢睇囉 約咗交收時間佢都話OK 都交收前嗰日提一提佢 突然間話唔要 即刻屌鳩佢
話佢十問九唔應 唔要早啲講賣俾第二個
之前都有個mk妹想問我買袋
見佢有幾個負評俾人話佢最終冇去交收
不過佢又俾電話又錄音又就我交收時間地點咪試下
點知佢到嗰日係咁改時間最終取消咗
但又約返我
有一日大家都喺同一個mall點知佢係咁叫我等
影晒相又話咩指甲流血要等陣先到
一時又話叫條仔交收
點知佢拖咗幾個鐘最終都係冇出現到
完全唔明啲mk諗咩
sexy做名=明顯淫底
買野定賣野?做咩要去到咁遠交收
文長 但呢單真心嬲撚到仆街 到而家都仲記得好清楚

本身放左個芒上去賣 800蚊 官網賣緊千五 半年都無人話要 一路放左係度
有條友有日突然間pm我
話有興趣 可唔可以影相比佢睇
跟手摷左部芒出黎 影比佢睇
咁都無所謂 心諗最緊要大家清楚
跟住佢話想電話聯絡
咁我就打左比佢
跟住佢一開口就同我講你好我姓咩
咁我心諗佢都幾好禮貌 聽落三十歲左右
點知客套左兩句條仆街就開始講埋咩有無原廠個條display port線
我答佢無 可能掉左

佢就係到話咩你知唔知條線好值錢架 你無用姐人地可能有用blahblah
我心諗屌你老母條線同部機都係我既 掉左線使唔使你批准
跟住我就開始hea答

佢講完一大輪好撚串咁話 我買左部七千幾既hp 手機呀 可以當電腦用點勁點勁
但淨係support display port線架咋
一係咁呀 我住青衣 我蝕少少車錢過黎你度收呀
你部機三百我同你要左佢呀
我就撚鳩佢話 我去青衣你比多三百我呀

佢窒一窒跟住同我講話你知唔知出面收買佬收緊幾錢 深水埗做緊幾錢blahblah
你有無發現點解咁耐都無人要呢

本身諗住佢話唔買收線點知佢講埋啲咁嘅野
我即刻屌柒佢 我屌你老母你咁撚本事搵收買佬呀 搵深水埗呀
搵我做咩撚野姐 你死窮撚尼架咋 三十幾歲人 七千幾蚊 買部爛鬼手機要人地比埋電腦既功能你
買多部電腦都買唔撚起
又話咩無原裝線出黎色水無咁靚
好心你窮就咪撚多多要求拉
上得黎賣野都係諗住清下屋企野
你好聲好氣我平一兩百有咩所謂
我頂你個肺就算個條爛鬼原裝線都係做緊百二
你呢種死窮撚我見得多啦
借啲意壓價搏人懵
我話你知 我情願送左比人 再唔係掉撚左佢 都唔撚會益你

其實窮唔緊要 窮得黎又無禮貌串撚過馬撚
有冇異形賣
買2張飛約2點出嚟交收
1點55到左問佢著咩衫
過曬鐘先講話佢屋企人想要留1張
得返1張比我 唔係我問佢都唔講
真係彩你都有尾 1張我要嚟把撚
仲話下次買野平比你 買你老母啦
搞到我出到嚟on99咁 屌佢老母
賣$50野叫我包郵 我話 唔包 唔好果幾蚊郵費都講價
佢覆我講價係一種技巧 唔好阻止佢
賣switch game岀到去交收佢話睇錯post
佢嗰部係ps4
賣100蚊野講價平10蚊,我見10蚊由佢咪話ok,點知轉頭話冇錢買
隔一排又信息我話要,覆完佢幾分鐘後又話唔夠錢,話用第二樣價值高啲既野同我換我唔太理佢緊張到重出埋價hold起件野
過左兩星期問起,就話唔要重鬧翻我轉頭
賣部舊款ps vita 連games 600
有條友問200得唔得,仲係不斷問
仲有條友壓過價咁我唔放,佢半年後無啦啦send hi,話我買到了
係機會喇 飛雲
條友食差價
因為佢個客要求睇相
睇完你張相決定唔買
見啲人講賣野x成新
唔知點計出黎
肯減價就時間就地方
然後就唔再人覆你
仆街,你唔要唔好搞咁多嘢

有啲人仲仆街,賣手機,已經影左有花地方
仲要你影晒前後左右四邊角,然後都係唔采你
賣車都冇咁撚煩

自此麻九煩既人,就唔再理
叫佢吔屎
香港交通預時間好撚難咩
遲15min尚可接受
人地可能批發賣平野呢
之前買d 轉插頭都係幾蚊個
已經寫明只限邊度到邊度交收
但都大把人講價要平一半
同要求你去屯門元朗交收
我住港島南
同意
拉你老母
好心你窮就咪撚多多要求
睇黎網上買野遲早要考牌
咁撚多傻閪連基本野都唔識
壓價壓到過份到仆街又有
扮哂野屈人甩野唔齊野要減價又有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞