一人一個喺Carousell遇過嘅痴線野

611 回覆
1694 Like 36 Dislike
同埋真係買個d唔會,問長又問短
依樣個樣
真係好多呢D人
我唔會睬佢, 唔買就算
我最多都係港島線交收 (住灣仔區)
其實肯互就去中間點我冇咩所謂
要我入去咁遠係咪痴線
當自己係VIP?
有機會係特登浪費你時間呢
有啲中學生會覺得撚人好爽
有次賣件玩具賣250
條友壓到100無理佢
跟住佢on9 到不斷幾十幾十咁出價 屌佢直接問咪得囉 係咁炸我inbox 唔知做乜9
最仆街係就撚完佢
佢仲要又遲到, 又呢樣果樣
陣間又(15分鐘前)話黎唔到, 又話自己唔見左銀包
總之9萬幾樣野
最痴線莫過於d人明明accept哂價錢
出到黎先同我講價 正一仆街黎
我寧願收返件貨再賣 都唔益佢地
你唔賣俾佢就係你錯
放過張1050ti
比個學生壓撚到100蚊都唔緊要
鳩吹自己差張卡要出去打比賽真心笑出黎
屌四百蚊賣比公司啲同事算
10個有9個都係壓價撚,見一個block一個,同佢傾都廢事
所以呢類玩野嘅人唔賣比佢好過
屌 依家仲要更新埋無last seen, 無藍剔
真係想睇啲買/賣家有無心裝載都難
早排有條友問hi我 想買我其中一對二手Flyknit motion

然後問我幾歲 隻腳乾唔乾淨 幾高 然後仲問我賣唔賣襪

佢問到賣唔賣襪 我問佢買黎做咩 佢話攞黎擺。。

然後我一鳩report+block
話面交我諗住都係約啲中間位 旺角太子油麻地嗰啲啦
屌一黎就問我可唔可以喺屯門唔知邊個商場交收而家啲人真係老撚奉 個個都住你大西北呢邊咁遠咩 on撚9 話完可以就佢尖沙咀南昌又唔撚覆
你講野講到語癌咁款,你係ai?淘寶d自動回覆都好過你,update去新version啦
難啲唔記得
有一次嬲到我仆街,$10跟住仲要我出九龍交收,點知佢no show,屌到佢上天花板。跟住佢仲要話無人叫你等,又話已經同左第二個人買,因為嗰個人肯喺佢屋企樓下交收,「我知點解你咁嬲因為我無幫你買咋嘛」,依家啲人係咪痴撚線。唔要都講聲啊你無撚病阿,no show仲要咁理直氣壯,$10真係出賣晒人格。
痴線嗰個係你
見過有ptgf 宜家好似無左
實俾人係咁壓價
好似差咁啲野
比較想知係如果買左隻船, 結果唔係 會唔會吿得?
賣個幾十蚊有少少瑕疵既袋
瑕疵位影左相
仲要放大瑕疵位
就佢約佢選擇既地點同時間
佢交收前一日無啦啦話改早
改完當日佢遲到
交收叫佢check又唔撚check
點知突然劣評話個袋瑕疵
仲要發哂癲咁
後尾諗返個袋我掉左佢好過對住呢啲on9

痴撚線!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞