發覺啲老師好中意Post相呻辛苦

470 回覆
1351 Like 154 Dislike
到底連登仔讀書時期係咪都係入埋d 垃圾學校先會話自己遇親嘅都係教畜,講埋咩教書好易、做老師可以撚鳩學生嘅廢話,難聽d 講根本係將自己嘅失敗賴落去老師度然後而家畢左業就日日針鳩呢個職業
咁又唔可以怪老師ge
因為係人都知老師無咩用
公開試咪又係靠自己/補習
得個一日半日做到8 點都開post呻我ig比人洗板都似
就係講緊班連登仔讀書唔成就懶d老師冇教好佢地,我就真係唔信佢地讀咁多年書都比老師逼害,如果讀到書嘅就唔會到而家咁大個人仲懷恨在心
關咩事
咩工都有人呻辛苦㗎啦
人工高啲就唔呻得?
人地講下辛苦都唔得
各行各業都有人呻架啦,講多空姐空少咪仲多,純粹你覺得老師呻係有問題,先自我放大咗
老師點解可以收依個價錢?
有能力既唔洗點教都識
無能力教都哂氣
重有係學校玩政治
跟書讀
真,唔洗考牌
就話自己有幾專業
老師重有大排去讀書
真係好辛苦喔
依個真
好多都未出過社會
只係死讀書既書蟲
係學校既溫室下先可以生存
聽到粗口會頭暈
下 你有冇入過醫院
我訓過幾次公立醫院
護士真係好好
真係值依個價,但老師就不了
依個真
係課室有權威
由其本地大學出黎果班
以為自己係女王
話一就一話二就二
40UP未結婚果D重撚恐怖
誤人子弟
你講啲嘢好多工都會遇到....
行行有辛苦
點解唔呻得?
以前啲成熟嘅同事唔會上網呻嚟呻去

淨係得啲後生同啲有分享症嘅中年單身女人係ig無病呻吟

學期中就post改文有幾辛苦 學期完就post大合照自我膨脹話啲學生有幾崇拜自己

有時間打千字文較filter都改到兩份文啦

利申:前教畜
一定係唔洗用腦啦 你唔係以為改作文唔洗睇比個分就得呀嘛
中小企一腳踢真係唔出奇

晚晚返到屋企都聽到呢堆野, 但又得閒睇劇呢樣個樣, 早返屋企但又乜春都唔做明明早我15 分鍾出門口, 平均早3~4個鍾返屋企.
報價活動banner 係咁問其他人r source. 搞唔掂點都有人咩飛.
屌 我都想我份工有得r source, 有得問同事 可以大聲講話"搞唔掂".

對住屋企件教師我都好大壓力呀
地盤
你知就好,做乜班教畜成日叫學校it做埋唔係it既野
望住d白痴仔作文真係寧願自己作100篇,都唔想改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞