[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(38)

1001 回覆
38 Like 3 Dislike
總監大人新朵: 餓底
Kai 叔心諗
唉,依家啲後生仔⋯
依泣都唔好咁張揚嘛
趕走哂啲單身客仲得了
諗529 龔水面對土地問題冇位依泣
有時真心覺得龔水線尺度好大
好哋哋拉人入男廁 喺停車場依泣
未拍拖就同居 未一齊就入房healthy仲上埋床
究竟我係咪睇緊8點愛回家
龔水定義係咪一日未公開錫錫一日唔算揚
543之前冇人話尺度大
根本係534之後大家淫根深種
唔好賴劇組拍攝尺度
人哋之前普通同事嚟咋
只係見人無工無屋
阿水先執人返屋企照顧人咋

534令成條線打開方式唔同咗
當時max水安排太功能性所以冇放閃甜位 雖然人設上都冇可能咁癡纏,嗰陣水水喺段關係中好卑微
其實529已經覺得龔生佢話冇位依泣尺度大
只係大家之前接受能力高冇向嗰方面諗
534之前龔生都用少年龔去偽裝自己
所以大家覺得龔水咁小學雞冇可能會咁做
之後睇翻以前集數都對之前龔水對白有唔同解讀
依家諗翻起其實係龔生岳父政策開始
龔根線伏線原來鋪咗成百幾集
當時綠水真係見唔到放閃位,最多可以講求婚個下或者係max 為了水水讓單生意比細陳個啲位sweet 少少,但同宜家就係坐係熊家食野蹺手個種甜蜜感覺差好好好遠

綠帽真慘
以前做高富帥都冇得放閃
而家變咗on9仔琴晚連錫錫老婆都要比jenny嫌棄

以前覺得龔水龔愛多過水
但拍拖之後水主動好多 好癡身女友
相對總監大人比較內斂
呢個反差都好正
好閃
這幕好正 不過可以睇出總監大人就算熱戀期都唔係咩都會就哂女朋友

好期待今晚個袋究竟最後係咪總監大人真金白銀買的呢
我鐘意總監大人食嘢個可愛樣
突然諗起以前KC 點教大小姐撒嬌都唔得,但一對住輝輝就即刻撒嬌mode出哂來

所以水水對住總監大人都可以無時無刻出到撒嬌mode
女人遇上對的人
係可以變成另一個人
安: 二姨丈,我親愛嘅二姨丈,我最敬重嘅二姨丈
我話你知我有好多二姨細個同讀書個陣影嘅相,仲有佢做pt model 個陣所影嘅泳衣照,仲有呢⋯⋯

阿龔: 得!我幫你!你頭先講個堆,send曬比我先!

(收完相後)

阿龔: 金城安行啦,我同你一齊去搵大小姐

安仔: 二姨丈你唔係幫我同大小姐求情咩?

阿龔: 我係話幫你,幫你去做戥腳,一齊同你去搵大小姐受罰啊!你做錯事,當然要受罰啦
放心啦,大不了做下毛公仔啊,吉祥物姐我都試過

安仔: 二姨丈你陰鳩我
有日頂唔順就會癡線走埋去對住佢哋中嗌:走呀唔做你哋生意呀
總監大人係口硬心軟嘅人嚟
口裡說不但會記喺心
做到佢咪做
做唔到咪考慮吓盡量滿足
吓吓就哂女朋友會比人笑係老婆奴
我都係
佢真係迷上左隻花生糖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞