[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(38)

1001 回覆
38 Like 3 Dislike
Sweet度比之前多左N倍!
阿水和男朋友四目相對的笑容真係好甜
Anita如果劇情俾佢遇到真愛,相信應該都會變到好似水水咁既。
水水雖然口裡面成日講埋哂啲咩港女論調,
但其實個人真係好易哄(睇佢同阿MAX都知),
只要真係鍾意左對方,就可以為對方改變好多既野。
追水敢死隊係個反CUP衰左。
快過小明。
完全反應唔黎
今日好鍾意龔水喺初戀cafe放閃 跟住david忍唔住講“夠啦
喂喂你之前同阿叔好似仲勁wor
btw尋寶圖啲人終於對於龔水關係有表態啦
阿水係三太密友,知道阿龔同水水拍拖,應該無條件讓個袋總監大人喇
賈名媛見過阿龔嗎
唔該絲 我要睇返
我依家好想知道龔總監點買到條斷市紅色頸巾
除咗呢個對比
今集劇組做對比手法非常正
係熊家嘅5%黑松露醬、80蚊牛朳同過期牛奶
Vs
巢總準備嘅原粒黑松露、日本和牛同荷蘭牛新鮮牛奶

仲有p圖vs實物七色手袋

我係阿龔我都淆啦
p圖笑到我仆街
啲咁度縮咁cheap嘅橋真係得總監大人先諗得出又夠厚顏無恥做得出
阿水仲要勁冧果然戀愛令人盲目
阿龔第日可以考慮轉行咗p圖師
阿龔全身上下唯一勝過巢總既應該真係得個樣同埋年齡
((好在水水係顏控咋!!!!))
仲有把聲 好溫柔好好J
曹總開聲講咩我都自動笑場,表白都浪漫唔起
水水po上ig啲相佢有冇幫手p㗎
有一個識影相應該?識p圖男朋友好過十個曹總啦
當然最鍾要靚仔
阿龔其實真係好錫水水,見水水罐黑松露醬要食到最後一滴,第二日即刻就買罐新,仲要係10%嘅俾佢
而家未見
遲d就會見
諗起水水話 你講還講唔好過來啊
曹總無字幕根本聽唔明講咩點溝通啊
阿龔就算用曹總口音講嘢都完勝曹總
同埋曹總一定要有字幕先聽得明佢講咩
我反而覺得水水係心知俾人fake,但因為佢鐘意總監大人,先唔計較
我仲研究緊咩長方形添呀
但三太唔係當左水水係朋友?
見到呀龔淆底真係好正
想睇多啲呷醋龔
阿龔把聲真係殺死人
我到而家都成日j 536個句「早晨啊 媽呢空」
呢句真係勁溫柔勁冧
我最大遺憾係開ac個陣用唔到呢句做ac名
要字幕先
冇字幕我聽唔明
係,好過死士嗰集
「早晨啊 媽呢空」
536睇到入晒腦,呢句望到啲字已自動浮現龔總監把聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞