[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(38)

1001 回覆
38 Like 3 Dislike
242出現過一次
同朋友夾份開
有出現咖
水水講完諗住番上屋企沖涼
龔生先再拉住水水
設定好似係400度
但阿水平時戴con
對唔住龔總監
係我眼光差冇遠見
今集既龔水好可愛
再次發現曹總個顏值永遠都係佢既硬傷
係水水心目中無論對方幾咁有錢,
無樣都係唔掂

而阿龔今次終於識驚,佢一直以為自己好了解水水,所以每次都好有自信以為自己可以食住佢。
但今次終於俾羊羊點醒左,終於知原來了解到女仔有時會想有人哄既道理,如果係愛情方面自己再唔做返啲野去回應既話,個女朋友可能就會俾人搶走。

覺得經過今次阿龔既愛情經驗值應該會上升一級

另外個人情應該又係個大伏筆黎,
遲下唔知幾時會用到。

同埋下次到賈名媛嗰集既時候應該就可以見到呷醋水。
今集係淆底龔
好似都有講到
對唔住+1
我唔應該對總監大人嘅財力同對水水嘅愛無信心
咁咁多隻唔同色既西裝
仲要出去見客
仲有拓展間gym
(同埋有熊家既慳家細胞
對唔住總監大人,一路都覺得你唔會自己俾錢買袋畀水水
仲要賣埋人情畀三太
不過大小姐同龔燁兩個竟然真係交惡
有呀
送袋前有講
其實今次既阿龔如果唔係有得曹總推動+羊羊點醒,仲有大小姐既"激"勵。
應該都唔會買
但一個世界仔肯為左挽回而冒住高風險賣一個人情俾人,
證明佢真係好愛水水。
阿龔見到7個袋,即刻淆底
俾著我都會淆,個女朋友突然有哂七個袋。
好想知之後三太點用呢個人情
不過成功賣到
亦證明咗阿龔喺三房心目中係做到嘢
我都對唔住總監大人
我對你太有自信,以為你會唔當曹總再追水水係一回事
威仔親自請返嚟
上次選商會主席又搵佢幫手
佢嘅能力有威仔認可㗎
今晚好多伏線
三太人情
gym room擴充
大小姐令曹總知道龔唔係真心 即要搵證據
雖然就話三房冇咩影響力
但人情呢啲嘢賣左出去就收唔番
再一次證明到咩叫做真愛啊
大小姐你搵唔到龔燁玩弄水水感情嘅證據咖喇
除非係無中生有
就算無中生有
佢兩個都唔會信架啦
最期待三太會點玩
我都係,總監大人容許我係到講句sorry,係我眼光差,睇錯左你
會唔會賈名媛就係大小姐用嚟收集證據嘅道具
估唔到阿龔真金白銀兼賣人情俾三太先買到限量版channel手袋俾佢水水
阿龔真係靠把口就搞掂水水,兩次口術以為水水會嬲,點知係認同男友講嘅野,阿水究竟有幾愛有高顏值嘅總監大人呀
今日大家見到係總監親自買
差唔多個個都耍冧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞