[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(38)

1001 回覆
38 Like 3 Dislike
呢個假設我笑出聲
如果水水呷阿May醋,然後比佢知道係未來奶奶(不過龔燁阿媽應該唔會出場的),佢應該會打死阿龔,死賤精,你玩嘢啊
狠心媽媽九成都係韓瑪莉
不過佢阿媽出唔出都冇所謂啦
阿龔見到阿水電話個wall paper轉咗做七色袋嗰道我都好鍾意,佢嗰句"佢邊得嚟咁多個手袋?"個感覺勁似D父母發現自己個女突然富貴,擔心佢D錢唔知點得嚟嘅口吻。
依家已經偷睇女朋友電話 第時順便check埋
極度懷疑會唔會偷偷地del水水啲男性電話同啲性感相
龔燁阿媽,咁又未免太驚嚇。不過開心速遞嘅世界入面冇嘢是不可能的,幾癲都可以。
但我想成首歌換,剩係cut佢把聲都唔掂,一聽到就諗到隻淫雞,暫時剩音樂都可以接受,希望下星期直情換個首主題曲
但唔好又係成日唱主題曲或片尾曲嗰位
如果又係嗰兩位-姐,我情願聽純音樂。
最好就演員一人一句 不過開心速遞咁好嘅平台日日播播足成年,一定會硬塞啲想捧嘅人入嚟,當初黃心穎就係因為咁空降

希望新歌人選唔係另一舊屎,同埋期待新片頭
換個Stanley唱嘅得唔得
我就鍾意由送10%黑松露嗰到開始,阿龔送嗰時諗住阿水收到會好開心,佢估唔到阿水反應係“10%黑松露,即90%係化學野,要食梗係要食原粒”,見到阿龔即刻感覺阿水唔同左,仲要加埋要食牛,梗係要食A5和牛嗰下,佢開始驚,但我鍾意睇淆底龔,正
阿龔咁孝順,照計一拍拖應該即刻嗱嗱臨拖阿水搵龔友㗎嘛

好開心換走晚晚強姦我對耳嘅賓穎
但我想成首歌換,剩係cut佢把聲都唔掂,一聽到就諗到隻淫雞,暫時剩音樂都可以接受,希望下星期直情換個首主題曲
但唔好又係成日唱主題曲或片尾曲嗰位
如果又係嗰兩位-姐,我情願聽純音樂。

我都係咁話
好鬼悶,唱來唱去都係嗰幾個
其實,開心速遞好多人都唱得下,上次細龍生同奸妃関live,都唱過歌,ok架
另一舊屎嘅話主po標題又要變長
就算唔係一人一句都好應該畀開心速遞嘅演員唱返啦,綠帽嗰啲本身又係歌手
我覺得琴日最sweet其實係10%黑松露
比最後送袋更sweet
真係睇住女朋友咁省 要了樽 特登買過樽 仲要多5%
Sweet~~~~
可惜當時水水果下被攻陷左
但有得睇阿龔個淆樣都抵
阿龔見到阿水電話個wall paper轉咗做七色袋嗰道我都好鍾意,佢嗰句"佢邊得嚟咁多個手袋?"個感覺勁似D父母發現自己個女突然富貴,擔心佢D錢唔知點得嚟嘅口吻。
我就鍾意由送10%黑松露嗰到開始,阿龔送嗰時諗住阿水收到會好開心,佢估唔到阿水反應係“10%黑松露,即90%係化學野,要食梗係要食原粒”,見到阿龔即刻感覺阿水唔同左,仲要加埋要食牛,梗係要食A5和牛嗰下,佢開始驚,但我鍾意睇淆底龔,正

係 淆底龔,好正
若果加埋呷醋龔,仲爽
換邊個唱都無所謂唔好嗰兩個就得,又或者全劇人好似卡拉屋企咁一齊唱
私心我都想係Stanley唱,又或者加埋阿蟹都好
係呀,真心嗰位現任一姐除左第一首歌ok外,其他都唔掂,首首都係差唔多; 而另一位前一姐更加唔使講
成套劇根本人才濟濟,自己整-首-定爆紅,填詞有黎彼得,音樂人有豹哥,唱得嘅仲多,Stanley,細龍生不在講,心如甚至David姐一樣掂,差在高層比唔比佢哋咁做遮。
最理想做法係好似套新年mv咁
仲有大家組
仲有大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞