[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(38)

1001 回覆
38 Like 3 Dislike
是旦啦
我覺得點都有過場
期待啊
已經無法離開cls
龔友淨係記得以前嘅嘢
終於睇左琴日個集

曹水真係好正 睇親都有笑點

同埋知道係鋪排緊新線 所以對劇情都可以接受

最重要係水水著泳衣真係好正 樣同身材愈黎愈好

真人又叻eq又高 真係好鍾意蟹呀
阿龔應該會試下叫龔友叫返mary嘅
不過龔友聽唔聽得入耳就唔知

講番琴晚,雖然個channel袋嘅代價好大,不過唔知點解我自己反而覺得最touching嘅係佢送嗰啲P圖同10%黑松露醬。大家都話阿水好港女,但其實好大程度係因為treegun嘅偏心造成,所以先想要有獨一無二嘅公主式寵愛,個重點從來都係「獨一無二」。阿龔不愧為比阿水更了解阿水嘅存在,佢一直用最獨特嘅方法嚟寵水,雖然唔係次次都咁啱心水 由手打玫瑰&千古花籃 (唔係人有我有)、channel頸巾 (浪漫),過期暖包 (適切關心),到宜家嘅P圖 (想喺ig晒命) 等等等等,其實次次都幾中point㗎。阿龔絕對唔會係嗰啲你講咩佢就做咩嘅兵仔,但你講得嘅唔講明嘅,佢都一定放在心上並用佢自己嘅方法嚟滿足你。所以當阿水拒絕10%黑松露醬嗰陣我feel到阿龔係真心因為hit唔中女友嗰心而淆咗底,呢個位我真係睇到有啲心upup㗎,所以當去到後尾為搞笑而一再強調阿水嘅覺悟係因為外貌協會 (明明之前仲話人其貌不揚) 其實係將呢種命中注定Mr. Right嘅感覺弱化咗,我個人嚟講唔太buy。希望之後會有再靚啲啲嘅鋪排去帶番多少少龔水嗰種深層次嘅甜蜜蜜啦~~
我想睇多啲自殺王淆底樣
係囉
點解仲未有拜見助龔第一大功臣
阿龔咁孝順,照計一拍拖應該即刻嗱嗱臨拖阿水搵龔友㗎嘛
龔爸心情好冇病發唔洗去探?
龔友:衰仔咪阻住老豆溝女
溝王姑娘?有老公㗎
有理由懷疑龔友因為腦退化唔記得王姑娘講過佢有老公
我會努力 唔洗比大小姐睇死 巢總搶唔走我個死死 treegun我會拎多啲禮物上嚟㗎
龔友同根叔真係應該見個面
一個player一個開後宮
呢套劇啲長者到底做乜嘢

549 擄龔行動
熊家FF 10年後嘅龔水好搞笑
-
香港中華基督教青年會必列者士街會所
香港中華基督教青年會舊日嘅總部,喺香港上環必列者士街,建築物喺1981年被列為香港二級歷史建築,並喺2009年12月18號改評為香港一級歷史建築
-
然而我覺得熊家諗多咗啦,兩個勁貪靚又勁外貌協會,點會10年就搞到自己咁呢
-
*注意:龔水地圖入面有好多地方係喺民居附近/辦公地方附近,想去踩點嘅麻煩保持安靜,做個有公德心嘅龔水黨
每次見到肥佬龔個肚腩都會忍唔住笑
開心速遞啲ff真係好正
我覺得琴日最sweet其實係10%黑松露
比最後送袋更sweet
真係睇住女朋友咁省 要了樽 特登買過樽 仲要多5%
Sweet~~~~
可惜當時水水果下被攻陷左
但有得睇阿龔個淆樣都抵
我喺街睇唔到直播但知道confirm轉歌真係high到掉低筷子 我諗開心速遞除咗龔水之外能令我唯一咁興奮嘅一件事

好開心換走晚晚強姦我對耳嘅賓穎
就算阿May唔出現(亦冇需要出現),但真係好想知阿May的起源,到底係何方神聖,可以令到記憶跳脱嘅龔爸咁記得佢。
乜嘢叫賓穎我哋唔撚知
最後原來令龔友念念不忘嘅阿may係龔燁阿媽個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞