[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(38)

1001 回覆
38 Like 3 Dislike
告白後幾乎全部pink pink
第四張阿龔個樣
“Wts on9”
總監大人全程默默點頭,女朋友講乜都係點頭,聽到安仔講既嘢,覺得佢都就黎要笑出聲啦
其實佢咁食法真係好易肥仲要成日臨訓食杯麵
塊面好明顯比第一次出場圓咗好多 劇中可以理解為幸福肥
但其實我覺得佢回水之後大隻咗係好睇好多,不過要keep住咪放蹤有時覺得佢其實唔係肥,係太夜食高鈉食物所以水腫,不過都係時候keep吓啦
真係要keep下,深夜又杯麵又打邊爐
對比下應該脹咗個double

呢張阿龔仲削過阿水
而家阿龔肥咗大隻咗 阿水瘦咗
兩個拉翻均 唔怪得越黎越似樣 越黎越襯
係夫妻相啊
龔水黨的春天開始之後,每次過場同主線都忍唔住save晒啲gif圖loop一萬次
二姨丈以後同二姨一齊笑安仔
一句對白都冇但佢個口都冇停過

btw主po好似見到阿水有吓又係好man咁踩住張茶几,但龔生就勁優雅咁撓住腳
留名
原來我1001咗
終於有時間睇番預告巢總bb真係好得意由其是佢坐住隻粉紅色鶴個度又驚跌又要追水
總監有無一刻驚咗水水蝕底唔係第一個見水水泳衣look
好想再睇多啲龔燁同熊家人的互動
今集龔燁明顯食花生mode
女朋友唔幫自己外甥,咁我都唔幫啦
唔想入反so大聯盟
太長唔cap公子絲gif啦
第二張水水好似覺得男朋友得到屋企人認同好開心好自豪咁挨落總監大人度

第一張相講完以後都唔想見到曹總 跟住就即刻望下男友 好開心咁挨埋去

我特登cut埋呢個"哼"樣落去
阿水個樣=有龔萬事足咁
盲咗
金盤洗手嘅職場惡魔喺度食花生
可能心諗
少年你太年青了
唔理阿水係餵食定幫阿龔清理返啲花生皮都係sweet到爆

關於餵食
總監大人每次都係拎餐具餵水水
突然間諗到親手餵食然後咬到手指嘅偶像劇橋段
我對沒有最甜只有更甜嘅龔水有信心
依家真係好想班廢青入接龍啊
阿壯不如試下遞表啦
又諗起之前笑總監大人雙手奉上嘅嘢食就會中伏
近來餵食好似又真係冇再雙手奉上
阿壯可以跟龔燁啊
BBA入marketing好正路
佢個鹽焗雞癮唔知好翻未
呢到明顯係即慶
男朋友食到成咀仔都係 阿水就邊笑覺得可愛 邊幫忙清理
好男女朋友既日常
我對呢隻花生糖再出現餵食好有信心
唔止咬,啜埋手指都仲得
壯 好可愛
諗起下年佢地要出黎做野啦
睇住佢地大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞