[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(38)

1001 回覆
38 Like 3 Dislike
你講完佢呆左比唔到反應後,我又墔去睇多一睇個gif, 又真係喎好得意呀
Stanley啲呆樣都勁得意 上次藍調聽到攬炒之後個呆樣又係勁Cute
真係推po推得好快,瞓唔著,剛剛先追晒啲po
新po留名,等睇今晚龔水曹
LM
LM
好期待今晚個集
新帖留名
今日要用期待嘅心情扮工

同埋上個po有絲誤會咗,其實我係絲
爆得好快
留名再追
居然

今日係開心速遞嘅時空裏面,龔水世紀一吻同拍拖一個月喇

借用一下個鎮post gif先
剛剛去youtube 睇到張景淳明周的專訪,唔知po過未
https://www.youtube.com/watch?v=ghXGEoJFgYE
LM!!!今晚坐定定睇巢水龔CLS
youtube段預告又多咗個鏡頭
嗲男友買手袋嘅水水好cutecute啊

坐等總監大人點樣拆掂曹總冧掂女友仲要cost nothing
阿龔又係食緊野 仲要食得好認真
好閃
重點係cost nothing
不過其實曹總都應該易死心
上次俾相佢睇,就已經信哂,去del ig
好期待今晚嗰集
但要大家幫我睇Live啦
會唔會係扮認真
水水好神奇地做到一點佢明明個性格好tough好獨立但佢嗲男朋友我又會覺得好理所當然好可愛好自然
睇嚟食嘢係佢新人設嚟
遲吓要唔要同美麗鬥食嘢
點解水水咁癡身 隨時隨地都箍住阿龔
我鍾意
我要重溫下綠水情緣睇下以前嘅水水係未都係咁癡纏
兩個等咗太耐先開始
忍太耐一下子爆發地放閃
龔麗同場
stanley係咪習慣拍劇食早餐
因為聽講演員拍食野戲嗰陣要ng就要食好多次
所以佢選擇喺拍嗰陣食
究竟現場有幾多花生糖被佢食咗
睇咗可唔可以講個答案我知我連睇剪片都會自動路人甲咗綠㡌實在好難重溫呢段歷史
未來一段日子持續哋爆發
公開之後佢哋冇一次同場唔係痴埋一齊
唔知同場仲有邊個 豪仔kai叔副黑超唔知頂唔頂得住 我願意去送黑超順便圍觀龔水放閃
kai叔上年仲好欣賞水水示愛請佢食粟米肉粒飯
目擊佢哋成年唔知接龍啲人覺得眼冤定欣慰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞