[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(38)

1001 回覆
38 Like 3 Dislike
龔燁係公司高層又深得威仔歡心
如果到時阿joe返嚟
叫龔燁幫手帶個仔等佢快啲上手就大機會啲分到身家
同埋三太係公司都冇乜人脈
如果我係三太我都會考慮賣呢個人情比佢
呢啲手袋三太當買餸袋咋 買少一個好閒
講真
龔水
行得多戀愛日常
唔係睇開呢條線嘅人,有機會因此覺得悶
所以我覺得要整下啲似上面Jay絲所講
整下有啲連續性嘅incident 比龔水
唔一定係傑叔2.0
唔一定係第三者

我對劇組有信心點寫點安排劇情
就等睇落去
我buy你講個幾集style 啊!
但現家呢個phase明顯行緊cls style
唔知有冇機會再兜翻那幾集所行嘅
唔比較嚴肅嘅路線呢?
最近鋪咗咁多伏線都夠啦
死士小組 康樂組 水運會
應該會出現天龔相遇 gym room擴建 唔知龔生會喺gym rm遇到邊個呢
internship 同埋仲未講terry點同啊龔交手
我覺得死士小組最有機會引發到龔水第一次嘈交⋯
跟著更如膠似漆
勢估唔到愛情的考驗係考驗水水(好似係)
雖然今集阿龔好幾次出場
但佢出場啲位好過場feel
今集主角似係 水水 x 曹總 x 大小姐 多啲
今集好唔龔水主線
下次到阿龔考驗
賈名緩
今日岀場嘅人同帶岀嘅伏線太多,感覺每一幕都好零碎
個陣真命騙子Jenny 搵個完全符合水水開嘅條件嘅人,又送鞋送花都失敗要對水水多啲信心

水水為過廿蚊特價飯扮單身,我覺得今集佢變返拜金水都係差唔多理由,遇到著數,有原片黑松露,和牛,spa同全款手袋免費喎,曹總又唔係到,忘形到無諗過曹總係有目的,天真水啊~
雖然係
但龔燁自己話爭三太一個人情
冇理由唔要㗎嘛
就算叫佢做鳩嘢都好吖
死士小組編劇應該當547拆掂咗?
因為a1車位水水接受咗呢個公開方法
係應該之後啊龔又有啲咩啊龔瞞住水水再吵過
我覺得似賈名媛 好唔想佢哋因為第三者吵
第一次嘈交…天台嗰場唔算咩?
不過今日大小姐都有再提死士小組
應該班仔仲以為龔燁係做緊戲?
期待威龍風流四子嘅活動㗎
557龔水GIF
不負拍拖一個月紀念日,龔水繼續放閃甜位爆多

先有練骨

再有揼骨

以下呢個GIF可以獨立無限loop

連返報仇記海邊經典一幕

不過遠鏡嗰陣好似忍唔到笑樣

阿龔幫阿水戴自己副眼鏡 阿水乜你又有四百度近視加散光咩

阿水呢下轉圈一個字,好正

十指緊扣加捉到實

阿水開心攬落阿龔度 (不過我自己鐘意之前兩次尋寶圖攬多啲)

更多感想留返定格先再講多啲
尾二 原來阿龔右手都有捉住水水
硬係覺得最後完得太快 如果可以攬住講多幾句好啲
預告先話過拍頭嗰隻手唔會食完花生糖啊可
點知總監大人原來兩隻手都上手捧頭
呢個鏡頭sweet得黎有啲黐立立
[quote]557龔水GIF

十指緊扣加捉到實

呢幕十指緊扣威力好強勁點解可以自然到咁
重點係龔生左手再托一托個吓到嗚呀我盲了
已經去到覺得遠鏡忍唔到笑個樣都係咁甜
[quote]557龔水GIF

十指緊扣加捉到實

呢幕十指緊扣威力好強勁點解可以自然到咁
重點係龔生左手再托一托個吓到嗚呀我盲了

對唔住我盲到左右不分,係右手托一托個吓
我都見到,但我岩岩去睇
好似重有follow蟹既私號
終於OT完有時間睇番今集
阿龔喺cafe同熊家唔係食緊野就係掂緊水水,依個係咪餓底行動part 1嚟

呀叔一聽到阿龔喺cafe講水水"美貌"個疑惑驚嚇樣真係 其實個陣阿龔啲9up真係分分鐘仲勁過安仔 仲要喺熊家show出嚟啲p圖
真心如果普通女仔聽/見到實嬲 唔送直接講仲好,有可能上埋激嬲女友個ig hot topic添
真係得水水聽曬入腦,係真愛呀

waterbearrr幾時可以開心share啲相順便教下大家點p 真圖

朱凌個句 "曹總到!"真係好似啲太監宣啲皇帝咁同巢總講"唔巧咸住呀!!"笑到痴咗線

好彩見到肴底龔去撲手袋,唔洗改名 但總監大人都唔好咁掉以輕心,話曬水水仲覺得大把人等住追佢

今集剪接好過上次,但都係想唔好剪到有啲碎。而且大家都見到編劇擺咗好多伏線落嚟,其實某程度上今集只係用咗龔水嚟連番咁多條新伏線,希望好快有真主線睇啦

有啲長唔好意思
我都見到,但我岩岩去睇
好似重有follow蟹既私號

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞