IT界討論區(61) IT狗1001無人要

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
冇可能啦,低gpa畢業嗰班人點樣做⋯
你想人當你fg咪開fg價
唔係份份工都睇成績..support個d更加等人用
有新野玩
研究點整frontend dashboard
番工真係當玩
最近法國用大陸嘅 umijs 起嘢好快
有無人用過workato, celigo呢D iPaaS
點解價錢差咁遠既
Workato 至少都20萬一年
點解可以叫價咁高
Code佬 空4個月會唔會好難搵工
4年幾經驗
最近得d 伏offer唔想騎牛搵馬
唔識JS
用 python dash
frontend 不嬲係玩架啦
不過想改就...
專門的水電工有牌先做得
P仔唔駛牌
Infotxxh 不鳥
我5年senior programmer 壓我人工減3k 仲我將職位降去apply junior 位,冇SL,冇AL離職1個月通知期,另罰1mth salary 俾Agent
放工學新野辛苦
番工試新野當玩,冇得輸
日日寫open source quality code
出去in又嬴晒
4個月咁長巴打做咗d咩 我兩三個月已經悶到抽筋

你想搵乜類型先
參與人地d github project? 有冇推介

淨係記得prof教搵大proj幫佢寫test扮晒野 話好少人做足,肯寫多數授你

但現實撚有人會理咩
連登有搞咩open proj 我又想玩

屌 好想同你地做同事應該學到唔少野,識親班同事都冇你地咁 叫ap但完全唔似你地咁
其實我從來冇試過同人玩 放工冇時間,放假唔想理,對足1-5重唔夠咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞