IT界討論區(61) IT狗1001無人要

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
係 我覺得graphic designer唔識dithering都有問題
有咩咁垃圾
perm份group medical都8k-10k
perm有啲公司有discretionary bonus
contract有無gratuity?

有tcon咁嘅人工先會考慮contract
你懂的
好問唔問 淨係問依間
人工邊到高
ive仔集中營
咁咪重好

你試下用垃圾機冇得換,冇得自由上網,冇得裝野,睇下你幾時癲
做野好興remote去dev server做,on99文化

明明local做到 班老野真係難溝通,好似講機廢 呢度個個都笑,班人完全唔覺得有問題 冇諗過改變,只係識諗:要畀上邊approve wor 要錢批wor .........
好多地方會直接remote prod server做
mbp 2015都嫌廢?
身在褔中不知褔 用緊i3 window7先好出聲
department head肯定係on9
傻既都知做head就應該幫自己team申請盡量多既resources
批到幾多就洗撚哂佢
drop左table點算
依家manager上司閘鳩住我,有機會我實直接問dept head,做過間大公司都唔係咁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞