IT界討論區(61) IT狗1001無人要

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
最高層先係人
https://hk.jobsdb.com/hk/en/job/public-affairs-officer-100003006998462
旬工
但係明明係ⅠT野要Communications degree......
做公關wor
應該點理解呢位Ching?

係咪吹大咗
ibank 既secondment 攸唔做好?
一直都係做project coordinator,實際係打雜,但都順利簽咗三年相關經驗,拎到pmp,但過往嘅title都唔係pm/sa/sales,揸住project coordinator嘅title揾唔揾到pm/sa/sales呢d位

有pmp應該唔難揾pm,其實好多pm工作內容都只係project coordinator...
佢出到20K以上可以試下,做親呢D實俾人撚到仆街
本身做緊ssa , 但冇啦啦見下agent 有D咁既工, 會出offer,想睇下係唔係好伏 , 要寫code, 但interview 冇點問過technical野, d language又未寫過,咁都請
見過佢地agent, 12日AL
噚日,我菲律賓工人行過街市,聽到有個賣魚佬講話全副身家買 JMIÀ,話係咩非洲阿里巴巴
https://lih.kg/1112747
SSA就唔好返轉頭啦
SSA = senior SA?
係, 但而加做緊D野ERP一般般咁, 不過係怕IBANK SECOND個份舞唔掂
巴打有咩評價?份工會唔會好伏
你哋班IT狗學吓人哋班外資富N代投行狗啦

裝個 WordPress + 賤價請班狗揼個 Laravel

跟住搞個 IPO 美股上市

包裝自己係非洲阿里巴巴

咁就幾百億市值

你班狗仲係度傾人工幾多

冇啲大志
幾時改名做外資富N代投行龍
做做下code比老世逼住寫份job ad請junior frontend developer,用啲咩framework嗰啲, RN, Redux, vue.js, Vuex嗰啲實際嘢都寫得出,但job duty同requirement寫咩先會有人apply

做code做咗幾年唔知宜家啲fresh graduate 揾緊咩工,求教同求價位 請唔到人陣間又要我做埋,勞煩各位大神比啲意見
fg 50k
18-20k 5day 14al
一樣都唔識
RN, Redux, vue.js, Vuex
female is preferred
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞