IT界討論區(61) IT狗1001無人要

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
一個係咁等於個個係咁?
我有個fd 今年美國 cs fg 55k港紙起薪tim
有位巴打做左一年曲狗考到APII
宜家應該日日番工捽下腳指
main下html page 逗3皮
廢事上水同你班低等狗玩
嘩屌你識佢?
Udemy d course真係幾好
有時想學下d返工用唔著嘅嘢例如flutter/electron,100蚊都唔駛就有個course,質素又幾好,有咗個base之後輕鬆好多
另外因為返工主要做backend,想學frontend嘢唔買course真係要花多好多時間
自己比錢讀
益左老細
點解咁問
Bank呢啲業務咁穩定既環境 隨時可以請另一隻狗黎代替你 點會比高人工你
肥雞餐
每半年食到一隻肥雞其實應該都幾爽
係咪我入左平行時空 識唔少人銀行it3年30k 5年50就無
我上面咪話bank唔會咁高囉 但finance唔係得bank架麻
我意思係唔少銀行it 都3年30k

同埋30都唔係高

我咪話銀行係唔高囉 銀行方面我認同你呀

其實次次見到連登d IT 討論 post
我都以為入左平衡時空
近排識左個喺 HSBC 做 account
我問佢入面d IT 係咪真係3年30k 5年50k
佢話就算有都係極少量

咁連登仔可能會話 HSBC 呢d垃圾細銀行人工低係正常

我咪話銀行係唔高囉 銀行方面我認同你呀

我回應緊紅字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞