做過一排HKT GT, 你問我答

780 回覆
189 Like 9 Dislike
聽聞唔係GT仲慘 有同事以前做HKT
佢由fg做左幾年都冇加過人工
有冇咁癲呀, 咩位?! 我唔信
冇野做既GT , 除左收機樓既NPO 我諗唔到其他
守機樓
U grad 唔行GT 根本唔應該入呢間垃圾公司
GTv入職叫GO5, 但唔係GT分分鐘講緊得G03,G04

大部分dept唔升職=凍薪是常識吧,分分鐘通漲果幾%都冇得加
Lm
出面做到高人工,轉入黎養老有冇得諗
人工帶唔帶到入黎
可以,老電咩位都有,出面撈唔掂入黎做著先都得,流失率太高幾乎咩人都要,見過solution 請team lead 45-90k, 大位佢地會落本請
正wor 如果本身高人工都唔錯
但solution返工地點有邊d長期落西不了
太長
不如直接少少
第1年幾錢
第2年幾錢
幾時先到3皮呢d 分水嶺 5皮
hkt上年有請facility engineering
好唔好?
少少野都唔肯睇
師兄自己睇啦,每年入職個錢都唔同,有師兄話今年入職18k, 你預頭2年有升咪每級多2k 幾,要30k 唔轉工等升你預做到8年左右差唔多,5皮就唔好諗,分分鐘要AVP 先有
呢個真係唔清楚
你有冇tg 我仲有幾個問題問
我下星期見AVP😣
有問題係度問啦, 答到都會答, 順便等其他人睇到

首先mobile business係engine果邊定mobile marketing果邊先, mobile marketing果邊我完全唔熟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞