做過一排HKT GT, 你問我答

780 回覆
189 Like 9 Dislike
大把人出去打個轉入番HKT做
聽過有同事食過同一個同事3次散水餅
唔知了咁,因為之前得閒冇野做同同事鳩up,佢話要過半年冷河,我聽到都黑人問號
要人睇起你, 都要你做到野先得架
Hea 做而有人睇你, 係好彩
俾你咁樣上到位,跟你下面果班咪一樣hea, 到時你向上交唔到貨, 向下管唔到人, 死得仲慘
CPE? NP好似無咩開位
少年你太年輕了, GT 分3分會比人禁著冇得升
其實Sem 1 grad有冇得跟gt program入去做
想知佢究竟幾缺人
Quit左都打黎問我黎唔黎interview
仲話如果對其他program有興趣可以再報過
無錯, 跟著邊個老細要睇彩數
不過其他老細有眼睇的, 邊個GT有potential 都大約知道
Hea 做, 無貨交, 踢都唔郁, 遲到早退其他老細好易知
到時你舉手想轉, 就算你現時老細肯放, 都無老細肯收
Contract 好少會咁冩, 最多scheme本身話promote to xxx upon satisfactory performance
表現太差即係 meet 唔到要求, 大可寫篇野令你無得升
不過, 要老細晒咁多功夫阻你升, 你嘅 performance 一定令人刮目相看
3分肥佬嫁啦,即係...
係咪佢俾人吸黑豬要extend呀?
幾好呀,假假地都係G05
今年05 07分別幾多人工?

勁中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞