做過一排HKT GT, 你問我答

780 回覆
189 Like 9 Dislike
你之前生存嗰度龍蛇混雜,做得好青雲直上, 做唔好成世無運行
不過FG做得好難度都幾高
坐機樓做control班契弟老屎忽好撚臭串
打上去追野好似殺佢老母咁
次次到出事個陣就班老細出黎救,好撚搞笑
收到風有班GT 比高層抓哂入房洗腦HKT 有幾好,唔知係咪見到呢個post。我屌你啦老電,你不如實際d 加人工仲好,吹捧 HKT 呢d 零成本工作冇用,大家唔好中計,一句到尾2019GT 都有18k,你地以往既GT 又幾多呢?
講HKT 好多嘢都好仆街...早幾年又係有個仆街退咗休既...俾咗個3仔呀吊佢老母一份B 仔都冇。即刻走...好彩走得早依家B仔都未撚出 笑死
利申: 仆街OPS 出身
跟新界都好D, 唔自爆喇淨返兩區你估下...條友近呢幾年退休既
兩區都仆街黎...尤其LHK 有條OPS project team 根本hea 位...年年有得上就係佢地
我就好懷念hkt 做gt既日子,幾開心。
出面係人工高d,但好辛苦。
如果有得㨂,我想返去,寧願低d人工
老電大門永遠為你打開
我都唔見佢請人,加上本人 technical 好渣下
有, under KLN OPS. 依家唔知係咪
巴打有冇去OPS 遊過?
詳細唔講啦,lhk 既 planning, 都走左四年啦
好想返返去,要我再做返gt都得,錢對我好似唔係咁有用。不過都要撞到好老細
應該俾啲老屎忽玩到走啦...果班友好似唔洗做咁好串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞