True Wireless 真無線耳機討論 (27)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
01d / 01b係咪有d style似鐵三角ga
普通pop聲,冇話有咩特色調音
1000蚊係咁上下
千祈唔好有大期望
點睇ath 鐵三角隻真無線,好似好堅咁
而家用緊elite sports, 想買多對做後備
睇中左JBL Free X, 定係買返elite sports算?
budget around $1200
鍾意ath調音一定會喜歡
但睇片會有delay
Budget around $1200 有冇好推介?
用緊soul stxs 成日帶帶下就甩 音質好麻麻

TANNOY、完全ワイヤレスイヤホン「LIFE BUDS」。DSPで同軸スピーカー技術再現

買個d narel aviot audiozero 日牌國產貨,要去日馬買...
點解唔比多少少買天朗
雖然都係伏伏地
te-01d同01b有咩分別?
有冇巴打用jabra elite 65t
而家用用下左邊或者右邊是但一邊變到勁細聲
重新連過有時就冇事
但係用用下又係咁
有冇得救
想問下Sennheiser momentum 係咪OK? 音質如何?

我又想等埋Powerbeats pro wireless..同iPhone 配合度高D..
新手想問下
Aviot 01b
Sudio tolv
邊隻好 同價有冇其他選擇
想隔音好少少
aviot 01b 啦,少獲氣
等囉,又唔急
謝謝巴打
做乜鳩?
Tw7000打低左twz1000
bic camera yodobashi全線缺貨咁濟,估唔到Loft有齊

咁咪代表比旅客掃晒
想買隻真無線黎用
不直一千左右
會用黎講電話
係咪65T最好?
唔想用airpods
到而加都仲有人問65T??
究竟有無追post
我就無用過。但係我就見到好多巴打都有怨言。同樣價錢其他會更好
咁你又唔好搞錯呀,65T的確係通話比較好果對,我用左一年都冇俾人話過聽唔到,但聽歌真係麻麻...
咁我都係第一印象係同佢品牌係咪有D本末倒置?
但依家原價買我都覺得好唔抵
所以我咪話呢隻野真係唔值得買。
如果focus 人聲多,應該揀b&o e8 2.0 定sennheiser mtw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞