True Wireless 真無線耳機討論 (27)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
想問下有冇邊隻真無線耳機係耳仔細既女仔都可以戴得穩?
筆直2000HKD
Thanksss
邊度買?
一陣試,但冇期望
Y拍,但大家不要去果道買,一黎貴,二黎好仆街既,我另外仲買左隻01d俾佢哋hold住左,話果隻野唔寄得,要我轉寄或放棄,問題係佢哋一早話過只可用UPS,咁我先照去馬,點知臨尾香😤
巴打請問又幾好聲?
如同sennheiser mtw比又點?
我用左大半個月都無斷過
但未試過去好旺角個d商場
平時搭地鐵巴士好順
一陣我會去好多干擾電波既鴨記試一試
我冇買sennheiser,比較唔到!
lm
Sennheiser 周圍都無貨
巴打我知個個聽感都唔同
其實2隻我都有興趣 1516緊
買晒兩隻, 啱果隻要, 唔啱果隻放, 咁就唔洗15 16啦!
用緊jabra elite sport,想買多對係公司用,想買對500左右有無介紹
用緊個陣盞燈係咪冇得熄?
邊度有貨
之前post頭好似有耳機推介list?搵唔返
想問$1500budget 想可以用到4小時以上 聽歌好 唔會斷 有無推介
戇鳩,點會搵唔返呀,懶你就懶啦!
我係日本都試過
個人覺得聲係好過01D
但唔知點解S8 用開到最大聲都係好細聲
係唔係有得set?
最近買左MTW 用apple播 首歌細聲既時候有雜音 類似電流聲咁 有無MTW用家
多數聽廣東華語流行歌 想問下邊幾隻比較好
想要人聲突出啲 bass無咁重
想買sennheiser mtw
但好似話iphone用會有比較大延遲
睇youtube對唔到口型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞