True Wireless 真無線耳機討論 (27)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
又唔係貴咪買黎玩下囉,試真啲先留!
TWZ1000 用唔用到comply 隻耳綿?
想問下呢隻大唔大聲
前幾日淘左隻平野,聲唔差
但唔夠大聲
想問啲聲正唔正 高音點
好大聲
旺角街用5成左右就已經咩都聽唔到
删app都唔得,senn咁on9既
咁講電話如何

有無巴打試過thecoopidea cargo

比較多人講beans pro 無人講依隻
求意見
iphone?
隻Powerbeats pro 如果通話同airpod 差唔多又幾正
好似買得過喎
到底twz1000個apps幾時出架
買左對mifo o5 (pro),聽起黎好過jabra 65t,仲有防水同埋個盒係型既
自己仲有對eoz air,音質同o5就似似地
mifo o5 pro $450一對.. 水貨,玩下都抵
師兄有記住單聲唔該
senn單元靈敏度高解析度高
其他藍牙聽唔到唔代表係好啲只係相對嚟講靈敏度冇高解析唔到啲電流聲
好多因素會造成電流聲,真無線要將信號接收發射器同放大線路逼喺一個細小空間就會避免唔到造成電磁波干擾
其他干擾例子有USB3.0/3.2 Gen1會干擾用2.4GHz嘅無線keyboard/mouse
design
打去問咗先好去
想問Nt01ax同twz1000連iphone睇片有無delay?
有冇delay
係英京到買nt01ax會唔會有伏
入左對TED01B 用左一日係沙田行街都係冇斷過 聲幾好 傾電話未試
今日行左轉星際好多間都有
Sennheiser Momentum True Wireless有無人用緊?質素如何?

https://www.ptt.cc/bbs/Headphone/M.1550388724.A.023.html
PS. 台網 (內文以新台新台幤計算)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞