True Wireless 真無線耳機討論 (27)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
我仲以為一係隻twz1000壞,一係就我耳仔有問題,仲叫個fd幫手試下,佢話唔覺有分別
大家見佢係APPLE視而不見姐
漏音,音質一般, 冇aptx, 唔防水
airpod 一定冇伏...玩完一年仲可以dcfever 900蚊出...
左右眼近視都唔同度數啦, 左右耳聽感唔balance係好正常...
冇話佢伏
只係想講缺點一定有
唔係入耳式同漏音 已經對好多人黎講接受唔到
有D人耳型唔岩仲好易甩
近排想入手隻True Wireless
上網見到隻JLab JBuds Air好多人話cp值高 但依到又好似冇乜人講
除左依隻 2000內有咩好推介 主要想要靚聲同唔易斷線
日本amazon買佐aviot 但集運送唔到因為有鋰電池

睇下退唔退唔到。退唔到有冇日本巴打幫手
尋日隻momentum 終於到手d 聲真係唔錯
玩左兩年 套花晒 仲放到幾多?
套花收600
有無巴打用過華為Freebuds 2?
睇過好多評測都話呢對音質好好
整體各方面都唔錯,但係連接有會唔穩定情况
借過朋友個Airpods用,的確係好穩定無鑊氣,唯獨音質取向唔多啱我心水,有無巴打用過Freebuds 2評論下
有無師兄用開edifier tws 5呀? 想問下低音會唔好散? 同埋配對係咪講普通話?
之前有師兄入左話唔多掂
佢見平平地500rmb 同貪佢夠黑同低調
漫步者我等動鐵同埋佢話有對有ANC,其實500人仔不如加入MPOW T5的大家庭~
想問下airpods音質有冇電話送條earpods ge質素?
小弟木耳其實earpods已經好滿意

心思思緊買唔買個airpods
邊間集運 咁大整蠱
一樣質素
ching 你呢隻要用華為機mate 20 p30用 hwa codec 先可以發揮最大
tenso
邊間集運咁差,我用果間會送
你係用邊間?
ching 叫佢轉dhl ok?
有無人用過mpow t6?
巴打們通常去開邊度睇同試耳機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞