True Wireless 真無線耳機討論 (27)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike

最平係咁有updated
冇試過
利申:聽力仲聽到18kHz
你個code已經用expired
仲以為公廁code黎
我都係呢個網一條一條試
https://givingassistant.org/coupon-codes/aliexpress.com

最平係咁有updated同original 有咩分別

買唔到 唔知佢係咪無貨
有無ching有 ST-XS 2駁iphone bt 5.0睇片延遲多嘛?
直接係amazon 買就有 我個間係buyxxxxxxx
你個間係代運?
ok啦,同我個價都差唔多
其實我都唔知updated有咩分別,係見果個平d
係,我在香港都找不到,所以在原廠訂,貴!
研究到應該updated 係支援到android 9
mpow t5同jabra elite active 65t 比邊隻好d
屋企人用緊65t 我木耳就覺得佢同普通電話跟機耳機咁上下聲
我打算買返隻一千左右嘅無線耳機
但我又諗緊如果用s10買返samsung earbuds
同一間廠出會唔會好d
見上面話幾好聲,但我未收到唔敢講
都係見400蚊都唔洗當玩具粗玩

買s10唔係有送earbuds咩?
有冇iPhone 巴打用緊sennheiser mtw 可唔可分享下 睇片 YouTube 之類會唔會有好明顯delay
Sennheiser mtw夜晚1點 充完放盒 第二朝聽左一個鐘再放盒 岩岩收工個盒已經黃燈
我個無寫 updated 但係mate 20 android 9 可以用到aptx
請問有人用ath ckr7tw嗎
我搵代運 運保險 900蚊埋單。後日到貨
netflix無delay
youtube有三分一秒左右
不過我firmware未係最updated
我都訂咗呢對等運到 :
咁快 邊到買 日本代購都要20號先有
求網站
用緊01b, 想問下有無巴打試過突然個叉電盒無哂反應。

放隻耳機落去唔識自動熄,插usb叉電又無反應
巴打應該係之前買,見而家Amazon 最快黑色16號出貨,應該係有批貨出,20號差不多啦
有冇人等緊Powerbeats pro
nt01ax想換耳綿 有無邊款好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞