True Wireless 真無線耳機討論 (27)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
無用tg,
4月6日訂,頭先終於收到
咁都係10左右....比我想像中快了
我7號訂 希望聽日有
岩岩有update話到左香港
美馬計美金用代運應該平d
用緊,收納盒設計幾好,冇分左右耳,係耳管粗左d成6mm闊,覺得大左d,成隻如果縮細多二三成就更好
美馬唔係貴啲咩,我見賣成$139?
果陣我係美馬買Air-x,申請左代運,佢有積分可以扣,而美馬寄去代運既美國倉免運費,代運寄去香港,用積分扣都仲有剩,冇收我錢
大家可唔可以推薦下,我應買好?

Mavin Air X
AVIOT TE-D01b
AVIOT TE-D01d
zero audio twz 1000
問題係美馬個價本身貴一截,139美金約$1093.5,13636日元約$961
定係你之前係美馬買個價係再平啲?
你個時買個間有無得揀色?
之前我美馬129
唔怕大舊就01d,怕大舊就twz1000
咁無計,依家好似無呢個價? 同埋依家好似得紅色買?
其實Air-x同twz1000音質/連接黎講邊隻好啲?
請問rha 香港代理係邊間?
對trueconnect 左右耳唔知做咩pair 唔到變獨立使用
我禮拜五晚落單,今日到咗香港
唔知點解最近幾日隻sennheiser放電勁嚴重
叫fd 去日本幫我買左zero audio twz-1000, yodobashi退完稅再95折13xxx yen 真係幾好, 音場闊左, 樂器清楚左, bass 岩岩好唔會過重, 覺得已經好過mcgee earone / mpow t5, 不過推力就ear one 勁d, 要70-80% 音量先夠聲
珍仲有價dcfever 啦
反而我啱啱BIC camera 試咗 zero audio twz 1000 aviot te-d01d nuarl nt01ax 同glidic tw7000 覺得 nt01ax 同tw7000 最好聲
但係都係買咗te-d01d 因為平啲同好樣
大陸貼牌牌子野
500蚊依家一定係買MPOW T5啦,反正都係通話失敗啦,再唔係就買返大陸用動鐵果D都唔到呢對啦,仲有仲有SOUL果對有環境音,呢對乜都冇真係唔知有乜賣點
條友收錢拍片專推伏野,眾巴打小心
之前用開1more triple driver
試過beoplay e8覺得立體感 base 同清晰度都唔夠好
如果又驚sennheiser走電問題既話
而家係咪只可以第新一代true wireless
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞