True Wireless 真無線耳機討論 (27)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
想問nt01ax用緊時會唔會有燈閃閃下
我知ted-01b有 mpow t5都有
點解佢地要咁設計
前面有巴打話似飛機尾翼燈
我3月尾買 紅包 件野到香港 等緊送貨
係buyxxxxxxx 代收貨轉運既 自己信用卡過數 抵過代購好多
Bose soundsport free出左咁耐,而家買o唔ok?音質同講電話點?youtube有delay嗎?
無謂試
得個樣冇音質可言
買qcy好過,都係5.0但音質好好多(E12對比4.2藍牙版t1 pro,依家出咗5.0版)
都係冇aptX冇tw+
512gb版以上先有送仲好似剩係得白色
變相畀多一千硬食384gb
有條友個個post都負皮真係得閒
運費好撚貴喎咁買法
Audio Pro 個設計同佢差唔多但依家最平110盒咋
呢對佢個description 都講唔出佢同audio pro有乜分別點解要買佢唔買AP?
仲有就係如果佢係用Sport版嗰隻料就真係伏到仆街,漏音漏到歌都聽唔到
千頭嚟講ok,不過唔隔音
好多所謂5.0嘅tw音質都冇佢咁好,如果靜嘅話
有冇師兄用過呢隻 吹到0delay $500
想知堅定流

https://youtu.be/wsvAe548vmY
個盒係唔鳩係都又黃又橙 耳機係盒入面幾乎唔會綠
Aviot TE01d得日本有?香港會唔會出?
我之前試過買AP用,但我個人覺得麻麻地,料同Isolation 好似一樣,但隔音覺得Iso好D
唔該巴打 多多少少都清楚有咩影響
有冇Mavin Air-X用家?音質如何?
呢句真
睇戲炸
講delay 就算airpods 2打音樂game都會有小小
用緊Bose Free SoundSport

更新到最新版
聽電話得右耳聽到聲
其實個設計是咪左耳mic 右耳 speaker (通話時)

睇youtube 有0.5s delay, 係有分別,聲同畫唔配合
但睇netflix 就無事,基本上可以話係0 delay
其他音樂game 好似tapsonic djmax 咁都無delay

connection 就基本上無斷過,除非係多干擾地方例如cwb sogo 過馬路咁

係聽電話唔好用
睇youtube delay
又無降躁音
其他都好好

可能我用慣QuietComfort 35 II
但夏天太熱會用到出汗
但佢話連打機都0延遲喎
Senn記MTW啲衰野我好似中晒,走電、壞單邊、更新唔到、電流聲,有冇漏?
呢間野不如買淘寶
T5 同 T6 有咩分別 T6兩百幾

我計盡376 諗緊入唔入
走緊電,對野走電係唔可能叉得滿

我叉過夜都係黃燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞