True Wireless 真無線耳機討論 (27)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
頭先我係啲鋪試咗nt01Ax & mtw 睇youtube nt01Ax有好少延遲勉強可接受 mtw我親手幫佢升埋firmware試睇片完全無問題! 我部機iphone x ios12.2
我而家用S10 play都係細聲,但用player play就好大聲喎,唔知點解!
隻RE-D01d啱啱收到貨,但係隻TWZ-1000下星期一到手,心大心細都唔知開唔開好
bluetooth advance入面有media volume sync, 試吓off 咗佢
Mtw同e8點揀好
e8好似靚仔d
default 係 off
兩隻都試,緊有一隻係至鍾意既,而另一隻咪放左佢囉,反正01d而家都仲hit既,實有人要!
我知點解喇,係因為電話推到最大聲,唔代表耳機係最大聲,原來耳機仲可以加大聲架!
巴打們點睇AirPods同jabra active 65t?
大約千5蚊筆直好似無咩選擇咁
利申:用iphone
2000筆直 買邊款好
想2部機一齊用 ip7+Android
用左airpods兩年 粒電開始虧 同埋想轉入耳式
想問下e12 st-xs2邊隻會好d? 或者差唔多價位有冇其他推介?
巴打,唔啱嘅我同你收對twz-1000
K11有
NT01AX vs TED01b
邊隻delay冇咁勁 / 好聲啲?
想問下TE d01d 係咪冇得連上laptop ?
我一出就買
左右輪住壞
攞去換過新的
應該佢D本身設計或者果批件有問題
01b youtube有delay, 但網頁版youtube 係冇delay, 試咗viutv 黃同藍app冇delay,開電視app冇delay, 網頁睇片都冇delay!
01b 細細舊好似靚仔啲。
今晚入咗對黑色01b,聲好好(木耳),配戴都ok, 連接都快,未出街唔知會唔會成日斷線,so far係個盒有小小扣分,一來相對大而且開盒唔係太方便!
有冇Sennheiser True Wireless 既用家更新唔到Firmware? 我仲係停留係1.23 個濕9 smart control app 仲話我Up to date 明明1.25 都出左
啱啱大阪返黎
難波 Bic Camera 梅田 Yodobashi 兩間都無曬 NT01AX TE-01D
Sennheiser MTW 個價又同香港差唔遠
喺 Bic Camera 想試 TWZ-1000 點知 pair 唔到我部 s7 edge
係唔係我部 s7 問題?
今次trip就係順便想買無線耳機,最後買唔到真係好sad
巴打有無問店員Te-01d 幾時會返貨
有冇人留意roy headphone?
邊間?
師兄想問micro usb定type c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞